sorun olmaz zaten 64 bit sürümü yeni geldi eskiden herkes 32 bit kullanıyorduMerhabalar. Arkadaşlar ben PUBG Mobile oynamak için GameLoop indirdim ama yanlışlıkla 32 Bit indirmişim. Oynamaya devam etsem bir sorun olur mu? Benim laptop 64 Bit.
16gb ram i711.nesil 1650ti de ekrasn kartı vardı galibasistemine göre değişebilir.
yukarıda yazdımPc özelliklerine göre değişir bu iş sistemlerin nedir?
Oyun daha hızlı açılıyor sabit dururken fps daha yüksek veriyor fakat fightda droplar yiyor ve bu droplar çok yumuşak bir şekilde olduğu için alışılmadık geliyor fakat daha betada 64 bit srümü.Deniyorum Şuan Fikirlerimi Atıcağım.
bro sistemin hangi bit ise onu kullan derim32 bit olanı kullanıyorduk fakat bugün fark ettim, 64 bit versiyonu çıkmış. Hangisi daha güzel? Lagsız ve FPS artışı olarak hangisi daha iyi?
64 bit bende 64 bit olanı yükledim.bro sistemin hangi bit ise onu kullan derim
64 bit daha tam gelişmemiş 32 yi kullanmanı oneririm32 bit olanı kullanıyorduk fakat bugün fark ettim, 64 bit versiyonu çıkmış. Hangisi daha güzel? Lagsız ve FPS artışı olarak hangisi daha iyi?
hocam arayüzde bir fark yok 90fps 32 bittede vardi sistemim 130fps veriyor gamellopta sadece oyunda 120 yada 130fps desteği yok.64 bit beta versiyonu çıktı onu indirmeni öneririm + yöneri arayüz olarak aşırı iyi
birde pubg için ayarları var 90fps seçme hakkı sunuyor ben aşırı rahat oynadım yani sistemim o kadar iyi olmamasına rağmen 80 fps aldırttı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?