Onaylı Üye
aynen emilatör olarak smart gagada dene se çözülür belkiO cihazda iyi fps alman lazım aslında yazılımsal bir problem vardır veya ayarlarda bir problem vardır. Ayarlarına baktıktan sonra olmazsa emülatör değiştir derim.
anakarti da değiştir demeyi unutmusssun soket farki var bahsettiğin işlemciyle mevcut olan işlemci arasın da kii kii işlemcinin biri DD4 diğeri de DDR3 yani kalsin ''Dokunma'' dedğiğin ramleri de değiştirmek zorun da =)) komple toparlamakk gerekirse laptop da baya işi var arkadaşinSıstemın bıraz dusuk krdsm ramın ıyı ekran kartı ve ıslemcın degerlerı bıraz daha yukselt mesala 1050ti ekran kartı al bırde i5 9600f al hıc kasmaz ramlar ıyı ona doknma
Pubg mobile 60+ fps alamazsin enn son güncel kart işlemci olsan da alamassin mobil bir oyunu emülatorde oynandıgı için okadar çok optimize ayarı var ki ''emulatörün '' akıcı olmamasi normal senin sistemin de gayet güzel azzzcik kartin düşük Lite oynatir çatu cutur ozaman ne demek istediğimi anlarsin Pc oyunu ile Emülatör oyunu arasında ki farkıkankam mobile için de ekran kartı yükseltmem bu arada istesem de yükseltemem laptop
Post automatically merged:
hem şu sistemle bile 60 fps üstü almam gerekmiyor mu
60+fps derken adam 60 ın üzerinde fps istemiyoki o zaten imkansız sabit 60 fps de oynamak istiyor ki güçlü sistemler sabit 60 fps de oynatabiliyor zatenanakarti da değiştir demeyi unutmusssun soket farki var bahsettiğin işlemciyle mevcut olan işlemci arasın da kii kii işlemcinin biri DD4 diğeri de DDR3 yani kalsin ''Dokunma'' dedğiğin ramleri de değiştirmek zorun da =)) komple toparlamakk gerekirse laptop da baya işi var arkadaşin
Post automatically merged:
Pubg mobile 60+ fps alamazsin enn son güncel kart işlemci olsan da alamassin mobil bir oyunu emülatorde oynandıgı için okadar çok optimize ayarı var ki ''emulatörün '' akıcı olmamasi normal senin sistemin de gayet güzel azzzcik kartin düşük Lite oynatir çatu cutur ozaman ne demek istediğimi anlarsin Pc oyunu ile Emülatör oyunu arasında ki farkı
Gözünle oku ''hem şu sistemle bile 60 fps üstü almam gerekmiyor mu '' yazmış adam60+fps derken adam 60 ın üzerinde fps istemiyoki o zaten imkansız sabit 60 fps de oynamak istiyor ki güçlü sistemler sabit 60 fps de oynatabiliyor zaten
kb dostum o yazıyı görmedim hiç yada dikkatimi çekmemiş adamın sadece başlıkta belirttiği aklımda ondan öyle dedim 60 fps üstü istemesi evet biraz saçma olayGözünle oku ''hem şu sistemle bile 60 fps üstü almam gerekmiyor mu '' yazmış adam
estf dostum iyi formlarkb dostum o yazıyı görmedim hiç yada dikkatimi çekmemiş adamın sadece başlıkta belirttiği aklımda ondan öyle dedim 60 fps üstü istemesi evet biraz saçma olay
3-4snlik droplar giriyor smartgaga da en iyi ayarlar nedir ?Smartgaga kullanmanı öneririm hem hile için en iyisi olur + bazı pc lerde gamelooptan daha iyi sonuçalr doğurmaktadır.
3-4snlik droplar giriyor smartgaga da en iyi ayarlar nedir ?
teşekkürler sisteminiz nedir acaba ?Ekli dosyayı görüntüle 45001Ekli dosyayı görüntüle 45002Ekli dosyayı görüntüle 45003
Şeklinde kullanmaktayım ben. Kasma durumu çok nadir olmaktadır. Ama gamelooptan bi tık daha iyi gibi bende.
Ekran kartı Asus GeForce GTX1060 DUAL OC Ram 16Gb 2133 MHz işlemci AMD Ryzen 5 1500xQuadteşekkürler sisteminiz nedir acaba ?
optimize sorunu var youtubeden araştırıp çözebilirsinayarları en düşüğe çekmeme rağmen akıcı olmuyor oyun 50 fps civarı
GTX 960M
İNTEL İ7 5700 HQ
16 GB RAM
Dostum 60 fps sabit oynuyordum fakat yeni gelen güncelleme ile 30 fpsi zor alıyorum nedense her oyunda yeni gelen güncelleme ile oyunun içine ediyolar.ayarları en düşüğe çekmeme rağmen akıcı olmuyor oyun 50 fps civarı
GTX 960M
İNTEL İ7 5700 HQ
16 GB RAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?