dostum adam format atmış temiz şekilde silse nolur.Sizdeki gameloopu revo unistaller ile temiz bir şekilde kalıntı bırakmadan silmeniz gerekiyor daha sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve link üzerinden gameloop sitesine gidip 32bit yazan yere tıklayacaksınız ve temiz bir şekilde kuracaksınız.
knk dediğini yapacagım ama her format sonrası bu işlem her defasında aynı 32 den 64 beta oluyor ne garipSizdeki gameloopu revo unistaller ile temiz bir şekilde kalıntı bırakmadan silmeniz gerekiyor daha sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve link üzerinden gameloop sitesine gidip 32bit yazan yere tıklayacaksınız ve temiz bir şekilde kuracaksınız.
Dostum formatı flash üzerinden yaptın değilmi ayarlardan sıfırla fln demedin.knk dediğini yapacagım ama her format sonrası bu işlem her defasında aynı 32 den 64 beta oluyor ne garip
windows 10 home 64 bit 21H2 surum yukarda resimde mevcutbilgisayarın 32 bit ise bu sorunla karşılaşabilirsin
Format atmanıza gerek yokknk dediğini yapacagım ama her format sonrası bu işlem her defasında aynı 32 den 64 beta oluyor ne garip
dostum sen yazılanları okuyormusun adam ztn formatı 5 6 kere atmış.Format atmanıza gerek yok
USB flash ile yaptım resimde hileye uygun en sonunda surumu yukledım ama şimdi sorun 32 bit gameloop olmuyorDostum formatı flash üzerinden yaptın değilmi ayarlardan sıfırla fln demedin.
Ben de diyorum ki bu kadar format atmanıza gerek yok. Benim okumam doğru bence, siz yanlış anlıyor olabilir misiniz?dostum sen yazılanları okuyormusun adam ztn formatı 5 6 kere atmış.
bu bahsettiğin format biçimi bende mevcut onu denedim olmadı hile çalışmadı MUİcore bağlantı kesildi yazıordudostum sen en iyisiBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaplinkinden yeniden indir flashla formatla 22h2 sürümü w10 pro kur en iyisi bu yöntem eğer gene olmazsa o zmn yapcak bişi yok belki bios ayarlarında sanallaştırma kapalıdır bu sebepten dolayı 32 bit çalıştıramıyor olabilir.
Daha fazla format atma. Her gün burada onlarca insana aynı sorun üzerinden yardımcı oluyoruz dediğim gibi artık dosya kaldığı için yükleyemiyorsun veya hatalı yüklüyorsun. Yukarıdaki arkadaşın bahsettiği gibi biosluk veya windowsluk bir durum yok.bu bahsettiğin format biçimi bende mevcut onu denedim olmadı hile çalışmadı MUİcore bağlantı kesildi yazıordu
Daha fazla format atma. Her gün burada onlarca insana aynı sorun üzerinden yardımcı oluyoruz dediğim gibi artık dosya kaldığı için yükleyemiyorsun veya hatalı yüklüyorsun. Yukarıdaki arkadaşın bahsettiği gibi biosluk veya windowsluk bir durum yok.
Bro sana diyorum ki bios veya windowsluk bir durum değil. Inatla doğru verdiğim bilgiyi reddedip yanlış olana yöneliyorsun.windows srumu uyumlu sanmıyorum ama bios bilmem nerden nasıl yapılır biliyorsan bakalım teşekkurler
64 bit sisteme 32 bit kurdurmuyordur belki ayarlardan pc den birşeyi kapatman gerekiyordur baktın mı hiç
64 bit sisteme 32 bit kurdurmuyordur belki ayarlardan pc den birşeyi kapatman gerekiyordur baktın mı hiç
anlamıyorum gameloop 32 bit yazıyor fakat pubg yuklerken daha sonra sol ust de 64 beta yazıyor :SMerhaba, konuşurken üslupa dikkat edelim. @sitilsiz arkadaşın dediği gibi format atmanıza gerek yok Revouninstaller ile gameloopu kaldırın. Kaldırırken geri yükleme noktası oluştur tikini kaldırın Gameloop 32 bit olarak sitesinden indirin sorun çözülecektir.
hayır nerden bakabilirim64 bit sisteme 32 bit kurdurmuyordur belki ayarlardan pc den birşeyi kapatman gerekiyordur baktın mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?