25 Eyl 2021 #1 KingEagle Seçkin Üye Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 308 Çözümler 4 Tepki puanı 24 Ödüller 9 Yaş 30 8 HİZMET YILI Gameloop u indirdim.kurdum fakat başlat diyorum açılmıyor.IObituninstallerla sildim tekrar indirdim fakat olmadı.olabildiğince birşeyler denedim.nasıl düzeltebilirim.Gameloop hiç açılmıyor ama görev yöneticisinde gözüküyor.
Gameloop u indirdim.kurdum fakat başlat diyorum açılmıyor.IObituninstallerla sildim tekrar indirdim fakat olmadı.olabildiğince birşeyler denedim.nasıl düzeltebilirim.Gameloop hiç açılmıyor ama görev yöneticisinde gözüküyor.
27 Eyl 2021 #2 52memo52 5 Onaylı Üye Katılım 19 Ağu 2018 Mesajlar 50 Tepki puanı 1 Ödüller 7 Yaş 26 7 HİZMET YILI kanka antivürüs programın engellemiş olabilir mi Oyla 0 Olumsuz oyla
2 Eki 2021 Konuyu başlatan #3 KingEagle Seçkin Üye Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 308 Çözümler 4 Tepki puanı 24 Ödüller 9 Yaş 30 8 HİZMET YILI 52memo52' Alıntı: kanka antivürüs programın engellemiş olabilir mi Genişletmek için tıklayın ... anti virüs programı kapalı (win def de dahil) Oyla 0 Olumsuz oyla
52memo52' Alıntı: kanka antivürüs programın engellemiş olabilir mi Genişletmek için tıklayın ... anti virüs programı kapalı (win def de dahil)
4 Eki 2021 #4 XedionC X Seçkin Üye Katılım 24 May 2016 Mesajlar 345 Çözümler 3 Tepki puanı 40 Ödüller 8 10 HİZMET YILI sağ altta açık mı peki ? Oyla 0 Olumsuz oyla
26 Eki 2021 #5 nazmtopall Onaylı Üye Katılım 28 Şub 2018 Mesajlar 54 Tepki puanı 1 Ödüller 7 Yaş 28 8 HİZMET YILI defender ya da antivirüs engellemiş olabilir Oyla 0 Olumsuz oyla
3 Şub 2022 #6 gmxtrbymn R Zoro Uzman Üye Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 160 Çözümler 1 Tepki puanı 17 Ödüller 3 Yaş 25 4 HİZMET YILI bende de aynı sorun var sağ altta da gözükmüyor başka bir emülator indirdim ama aynı sorun denetim masasından gameloop u tamir et de dedim Oyla 0 Olumsuz oyla
bende de aynı sorun var sağ altta da gözükmüyor başka bir emülator indirdim ama aynı sorun denetim masasından gameloop u tamir et de dedim
3 Şub 2022 #7 4TheMagiC 4 Süper Üye Katılım 4 Şub 2020 Mesajlar 638 Çözümler 23 Tepki puanı 91 Ödüller 5 6 HİZMET YILI Bu tür sorunlara genellikle eski veya uyumsuz grafik kartı sürücüleri neden olur. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap güncelleyin. DirectX sürümünü güncelleme çözmezse Settings altından Engine kısmında OpenGL seçin ve yazılımı yeniden başlatın. Oyla 0 Olumsuz oyla
Bu tür sorunlara genellikle eski veya uyumsuz grafik kartı sürücüleri neden olur. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap güncelleyin. DirectX sürümünü güncelleme çözmezse Settings altından Engine kısmında OpenGL seçin ve yazılımı yeniden başlatın.
3 Şub 2022 #8 eirikaleid Süper Üye Katılım 2 Haz 2021 Mesajlar 605 Çözümler 1 Tepki puanı 24 Ödüller 3 Yaş 27 5 HİZMET YILI silip tekrar yüklemeyi denediniz mi ? bende düzelmişti Oyla 0 Olumsuz oyla
3 Şub 2022 #9 gmxtrbymn R Zoro Uzman Üye Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 160 Çözümler 1 Tepki puanı 17 Ödüller 3 Yaş 25 4 HİZMET YILI 4TheMagiC' Alıntı: Bu tür sorunlara genellikle eski veya uyumsuz grafik kartı sürücüleri neden olur. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap güncelleyin. DirectX sürümünü güncelleme çözmezse Settings altından Engine kısmında OpenGL seçin ve yazılımı yeniden başlatın. Genişletmek için tıklayın ... hocam hiçbir şekilde ekrana gelmiyor opengl de Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyla 0 Olumsuz oyla
4TheMagiC' Alıntı: Bu tür sorunlara genellikle eski veya uyumsuz grafik kartı sürücüleri neden olur. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap güncelleyin. DirectX sürümünü güncelleme çözmezse Settings altından Engine kısmında OpenGL seçin ve yazılımı yeniden başlatın. Genişletmek için tıklayın ... hocam hiçbir şekilde ekrana gelmiyor opengl de Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
3 Şub 2022 #10 ulasyagmur51 U Süper Üye Katılım 1 Eyl 2021 Mesajlar 767 Çözümler 2 Tepki puanı 23 Ödüller 1 Yaş 28 4 HİZMET YILI Görev yöneticisinden sonlandır ve sil ve yükle ondan sonra olabilir. Oyla 0 Olumsuz oyla
3 Şub 2022 #11 gmxtrbymn R Zoro Uzman Üye Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 160 Çözümler 1 Tepki puanı 17 Ödüller 3 Yaş 25 4 HİZMET YILI ulasyagmur51' Alıntı: Görev yöneticisinden sonlandır ve sil ve yükle ondan sonra olabilir. Genişletmek için tıklayın ... görev yöneticisinde de açık değil ekrana hiç görüntü gelmiyor Oyla 0 Olumsuz oyla
ulasyagmur51' Alıntı: Görev yöneticisinden sonlandır ve sil ve yükle ondan sonra olabilir. Genişletmek için tıklayın ... görev yöneticisinde de açık değil ekrana hiç görüntü gelmiyor