14 Tem 2021 #1 Hagktup2 H Seçkin Üye Katılım 15 Şub 2017 Mesajlar 316 Çözümler 1 Tepki puanı 26 Ödüller 7 9 HİZMET YILI Agalar hileyi kullanmak için ayarlardan DirectX yapmak lazımmış ben openglde kullanıyorum DirectX+ yapınca beyaz ekran oluyor ne yapmalıyım
Agalar hileyi kullanmak için ayarlardan DirectX yapmak lazımmış ben openglde kullanıyorum DirectX+ yapınca beyaz ekran oluyor ne yapmalıyım
14 Tem 2021 #2 Dosbaga D Onaylı Üye Katılım 29 Haz 2021 Mesajlar 89 Çözümler 3 Tepki puanı 50 Ödüller 3 Yaş 27 4 HİZMET YILI bunu kur sonra pc yi yeniden başlat olacaktır Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyla 0 Olumsuz oyla
3 Kas 2021 Yasaklandı #3 love set us free L Přijímám všechno, co mi život dal i vzal. Banlı Üye Katılım 9 Nis 2020 Mesajlar 1,052 Çözümler 150 Tepki puanı 144 Ödüller 3 Sosyal 6 HİZMET YILI Beyaz ekran sorunu veya açılışta takılma sorunu yüksek ihtimalle telefonunuzun RAM ve CPU (işlemci) ve bakımından yetersiz olmasından kaynaklanır. Ya hileden vazgeçeceksin ya da oyundan sen karar ver Oyla 0 Olumsuz oyla
Beyaz ekran sorunu veya açılışta takılma sorunu yüksek ihtimalle telefonunuzun RAM ve CPU (işlemci) ve bakımından yetersiz olmasından kaynaklanır. Ya hileden vazgeçeceksin ya da oyundan sen karar ver