Gameloop Emülatör Giriş Hatası !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Selamun aleyküm Yaklaşık 4 haftadır Wİ-Fİ 154140716 HATASI alıyorum oyuna giremiyorum ne yaptıysam olmadı en az 10 defa delete install yaptım oyunu emülatörü Dns değiştirdim vpnle girdim hiçbir türlü çözümünü bulamadım 0.16.5.140170 güncellemesinden sürümünden sonra birdaha giremedim oyunda güncelleme ibaresi gelmiyor gameloop ta güncellemede yapmıyor ayrıyaten gameloop son sürümde kurulu sonra sunucu yanıt vermedi diyor allah aşkına bir yardım edin şimdiden teşekkürler

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Dostum internetten farklı bi ip numarası al başka ülkenin direk pc ip değiş vpnle olcak iş değil o

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
sorunun düzelirmi bilmem ama yardımcı olacağını sanıyorum baska siteden alıntı yapıyorum...

PUBG İnternet hatası 154140716
Lafı fazla uzatmadan internet hatası 154140716 koduyla ilgili detayları paylaşalım. Bu hata sebebiyle oyuna giriş sağlanamamaktadır. Bu hata oldukça karmaşık bir hatadır ancak endişelenmenize gerek yok, adımlar basit, yeni bir sürüme yükseltebilir, iyi bir VPN kullanabilir veya oyununuzu yeniden yükleyebilirsiniz.

Size tavsiye edeceğimiz adımları tek tek izlemeniz gerekiyor. İşte ayrıntılar…

• İlk adım Google Play veya App Store‘a açınız.
  • Özel VPN ağ programlarının bir tanesini kurunuz. Özellikle Opera Free VPN deneyebilirsiniz.
  • İndirme bittikten sonra kurulum işlemini tamamlayınız.
  • Sonra Ayarlar> Genel> VPN ve Opera VPN açınız.
  • Cihaz konum ayarlarından konumuzu değiştiriniz.
  • Ana sunucuya VPN üzerinden bağlandıktan sonra PUBGMobile’i çalıştırmayı deneyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...