Tekrar olma imkanı var mı bende çok yaşadım bu sorunu1. GameLoop'a sağ tıklayıp dosya konumunu aç deyin appmarket diye bir klasöre gireceksiniz.
2. Sonra üstten bir geri yani TxGameAssistant dosyasına girin.
3. Daha sonra UI dosyasına girin.
4. UI dosyasına girdikten sonra ConfigFile dosyasına girin.
5. Ekrandaki dosyayı masaüstüne atın yani yedekleyin.
Ekli dosyayı görüntüle 89817
6. Daha sonra GameLoop'u açın GameLoop'u açtığınızda zaten dosyayı GameLoop tekrar yüklemiş oluyor ve bu şekilde sorunumuz düzelmiş oluyor.
hocam ordaki dosyayı kes yapıp masaüstüne yapıştırdım orda artık defaultkeymapping diye dosya yok doğru yaptım değilmi1. GameLoop'a sağ tıklayıp dosya konumunu aç deyin appmarket diye bir klasöre gireceksiniz.
6. Daha sonra GameLoop'u açın GameLoop'u açtığınızda zaten dosyayı GameLoop tekrar yüklemiş oluyor ve bu şekilde sorunumuz düzelmiş oluyor.
ben dosyayı bulamadım aynı dedigin gibi geri gidiyom ben atıyor komple1. GameLoop'a sağ tıklayıp dosya konumunu aç deyin appmarket diye bir klasöre gireceksiniz.
Çok klasik bir yöntem olcak ama aynısı bana da oldu 64 bit versde. Ben silip yükledim bir daha olamdıMerhabalar Gameloop 32 bit emulatorde 1 saat sıkıntısız pubg mobile oynuyorum sıkıntı yok 1 saat sonra aniden klavye çalışmayı bırakıyor emulatorde ne mouse gömüyor ne klavye çalışıyor emulatoru kapat aç yapınca düzeliyor ama maç ortası olunca kötü oluyor çözümü olan varmı
client n ayar yapman lazım knkaynı sorun bendede var arabaya f ile binmiyor h ile biniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?