benim pc özelliklerinede olurmu bu ayarlarbu ayarları kullanıyorum dostum sanada öneririm ama hile kullanıyosan opengGL deil directx kullan.
Gameloopun default ayarlarıyla oynuosan bu seni bi nebze rahatlatır.benim pc özelliklerinede olurmu bu ayarlar
aynen hocam teşekkürlerGameloopun default ayarlarıyla oynuosan bu seni bi nebze rahatlatır.
sona çek derken ben otomatik te kullanıyorumGameloop dan Ram Ve işlemci ayarlarını en sona çek işe yarıyor az bi fark ile fps yükseliyor
Allah nasip etsin kardeşim bizimkiside aynı ama yetiyor iştebenim bilgisayar tost makinesi gibi gamelopu açmaz
amd athlon 3000g iş yapmaz ozamanPubg mobile oyununu ekran kartı değil işlemci oynattırır bunu unutma.ekran kartı sadece oyunun görüntüsünü monitörde görmeni sağlar.Android tabanlı olduğu için işlemci kullanır.işlemcin ne kadar iyiyse o kadar çok fps alırsın.
Merhaba hocam kenar yumuşatmaya kapatın Rami 4 verin işlemciyi 4 verin dpi en düşüğe çekin görüntü biraz düşük olur ama akıcı oynarsınız cihaz modelini ortak yapın oyun ayarların kaliteyi 720p akıcı 90 FPS yapın rahatlıkla oynayabilirsiniz iyi forumlarelimdeki pc özellikleri
gigabayt b450m s2h anakart
3200mhz ddr4 corsair 8gb ram
120gb ssd
amd athlon 3000g apu işlemci
bana iyi bir ayar önerirmisiniz
Post automatically merged:
yardımcı olacak arkadaşlar
Olur tabıkıde kankambenim pc özelliklerinede olurmu bu ayarlar
ayarlamaları yapacağım inşallah olurGrafik ayarları:
Grafik: HD
Çözünürlük: 720p veya 1080p (tercihine bağlı olarak)
FPS: Yüksek (Extreme değil, çünkü bu işlemcin için çok yüksek)
Kontrol ayarları:
Kullanıcı arayüzü: Basit
Aim assist: Açık (bu sana nişan alma konusunda yardımcı olacaktır)
Ayrıca, Gameloop ayarlarını da optimize etmeni öneririm. Aşağıdaki adımları takip edebilirsin:
Gameloop'u açın ve sağ üst köşedeki dişli çark simgesine tıkla
Ayarlar'a tıklayın.
Performans sekmesine gidin ve "Ayarları Düzenle" düğmesine tıkla
"CPU" ve "RAM" bölümlerindeki değerleri artır (bu işlemciniz ve RAM miktarınız için uygun bir değer seç).
"Grafik" sekmesine git ve "Hızlandırma" seçeneğini etkinleştir.
"Oyun Optimize Edici" seçeneğini etkinleştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?