12 Mar 2022 #61 sada pasa S Uzman Üye Katılım 31 Ağu 2021 Mesajlar 271 Tepki puanı 21 Ödüller 2 4 HİZMET YILI uhpep' Alıntı: Selamlar, uzun süredir config ve hassasiyet soran kullanıcılar olduğunu fark ettim bugün kendi ayarlarımı ve configimi sizlerle paylaşacağım. Öncelikle Gameloop ayarlarımla başlayalımEkli dosyayı görüntüle 71347Ekli dosyayı görüntüle 71348Ekli dosyayı görüntüle 71349 Oyun içi sens ayarı Ekli dosyayı görüntüle 71350 Oyunla ilgili tüm ayarları yaptıktan sonra EzPubgm Config ayarlarına geçelim "Config ile bilmeniz gereken tamamen kendim için göz zevkime uygun yapmıştım size uygun olmayan şeyleri değiştirip kullanın." Config dosyamızı C:/ driver diskinin içine atmanız ardından EzPubgm hilesini yükleyip menüden "Config>Load Config" Diyerek Config dosyamızı hileye entegre edelim. (Tüm ayarları gözden geçirmeyi unutmayın) Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... teşekkürler yardımcı oldu
uhpep' Alıntı: Selamlar, uzun süredir config ve hassasiyet soran kullanıcılar olduğunu fark ettim bugün kendi ayarlarımı ve configimi sizlerle paylaşacağım. Öncelikle Gameloop ayarlarımla başlayalımEkli dosyayı görüntüle 71347Ekli dosyayı görüntüle 71348Ekli dosyayı görüntüle 71349 Oyun içi sens ayarı Ekli dosyayı görüntüle 71350 Oyunla ilgili tüm ayarları yaptıktan sonra EzPubgm Config ayarlarına geçelim "Config ile bilmeniz gereken tamamen kendim için göz zevkime uygun yapmıştım size uygun olmayan şeyleri değiştirip kullanın." Config dosyamızı C:/ driver diskinin içine atmanız ardından EzPubgm hilesini yükleyip menüden "Config>Load Config" Diyerek Config dosyamızı hileye entegre edelim. (Tüm ayarları gözden geçirmeyi unutmayın) Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... teşekkürler yardımcı oldu
7 Nis 2022 #62 swenty9920 force Seçkin Üye Katılım 2 Şub 2022 Mesajlar 453 Çözümler 11 Tepki puanı 29 Ödüller 4 4 HİZMET YILI Bence iyi oldu bazı arkadaşlar esp item görmelere ihtiyaçı vardı eline sağlık
26 Nis 2022 #63 tumblr T Uzman Üye Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 156 Tepki puanı 9 Ödüller 3 Yaş 32 4 HİZMET YILI Kuran biri bana ulaşabilir mi lütfen
17 May 2022 #64 ACTIMOD3 A Üye Katılım 8 May 2022 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Yaş 41 4 HİZMET YILI Many thanks. It is worked on me