Seçkin Üye
Kardom bi pcyi karattır virüs varsa sil pc kapat tekrar aç kapatmadan önce sil gameloopu sonra kapat aç yükle birde öyle deneGameloopun son hali yüklü, ama sürekli olarak son sürüme güncelleyin, eğer güncelleme yoksa gameloop u kaldırıp yeniden yükleyin diye bir uyarı çıkıyor, tamamen silip yeniden yüklüyorum, yine aynı şey çıkıyor. Önerisi olan var mı?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kalıcı olarak programı kaldır kalıntı dosyaları kalıyordur büyük ihtimal %temp% ve appdatayı tamamen sil
Kardom bi pcyi karattır virüs varsa sil pc kapat tekrar aç kapatmadan önce sil gameloopu sonra kapat aç yükle birde öyle dene
Evet bu programı önerecektim aklıma gelmemiştiortak revo unistaller ile sil ondan sonra yap tüm artık dökük temizlensin
ortak revo unistaller ile sil ondan sonra yap tüm artık dökük temizlensin
Seçenek falan çıkması lazım çıkmıyormu ss atabilşrmisin acabaHocam, windows klasöründeki tempi bile siliyorum, appdata da ne kadar tencent varsa siliyorum, tempi temizliyorum, bir türlü geçemedim.
Kardeş virüs yok eminim, kapatıp açıp deneyeceğim şimdi.
Bu arada gameloop un kurulumunu değil de, direk pubg mobile ın kurulumunu seçince bu hata çıkmıyor, ancak siteden pubg mobile setup dosyasını indirip, ondan direk kurunca da kuracağımız hdd yi seçemiyoruz sanırım, c sürücüsüne değil de diğer sürücülere kuruyor. Ben ssd olan c sürücüsüne nasıl kurarım direk pubg mobile setup dosyasından kurulumda?
knk'm oynu kurarken veya gameloopu kurarken nereye kurayım dıye pc veya program sana sorması lazım ordan secıp kurablrsn baktın olmuyor pc eskiye alma var pc geriye alma dıe arastırırsan dırek cıkar onceden yasamıyorsan sana tavsıyem gerıye almak olcakHocam, windows klasöründeki tempi bile siliyorum, appdata da ne kadar tencent varsa siliyorum, tempi temizliyorum, bir türlü geçemedim.
Kardeş virüs yok eminim, kapatıp açıp deneyeceğim şimdi.
Bu arada gameloop un kurulumunu değil de, direk pubg mobile ın kurulumunu seçince bu hata çıkmıyor, ancak siteden pubg mobile setup dosyasını indirip, ondan direk kurunca da kuracağımız hdd yi seçemiyoruz sanırım, c sürücüsüne değil de diğer sürücülere kuruyor. Ben ssd olan c sürücüsüne nasıl kurarım direk pubg mobile setup dosyasından kurulumda?
Seçenek falan çıkması lazım çıkmıyormu ss atabilşrmisin acaba
Sil yeniden yükle ugrasma hiç
reinstall it
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?