Hocam bir yerde görmüştüm o kişide çalışmıştı modemi resetleyip tekrar dener misin bunu bildiğin resetleme değil fabrika ayarlarına dönecek şekilde arkada küçük bir yer olur oradan iğne gibi bir şey bul bi resetler misin bakalım sorun çözülecek mi resetledikten sonra modemin ayarlarını da yapmayı unutmaselam arkadaşlar gameloop sitesinden emulatörü bir türlü indirmiyor https indirme hatası hata kodu 4 diyor nasıl indirebilirim bunu başka yolu varmıdır?
pc yi daha yeni aldım sıfır ve ilk defa kurulum yapacağım bu pc ye yaptığım işlemler
temp dosyasını sildim
regedit dosyasından felan sildim
revo indirip onunla arattım hiç dosya yok
dns değiştirdim vpn kurdum tekrar format attım defender kapatma yaptım
ama nafile bir türlü indiremiyorum gameloop emulatörünü hep aynı hata varmı bir çözümünü bilen acaba??
onuda yaptım olmadıHocam bir yerde görmüştüm o kişide çalışmıştı modemi resetleyip tekrar dener misin bunu bildiğin resetleme değil fabrika ayarlarına dönecek şekilde arkada küçük bir yer olur oradan iğne gibi bir şey bul bi resetler misin bakalım sorun çözülecek mi
Hocam direkt hard bir şekilde mi resetlediniz fabrika ayarlarına gelecek şekildeonuda yaptım olmadı
valla kürdan ile yandaki deliğe basılı tuttum 10 saniye kadar modem kullanıcı adı şifre felan hepsi değiştiHocam direkt hard bir şekilde mi resetlediniz fabrika ayarlarına gelecek şekilde
şimdi mi yaptınvalla kürdan ile yandaki deliğe basılı tuttum 10 saniye kadar modem kullanıcı adı şifre felan hepsi değişti
dünşimdi mi yaptın
Hocam araştırdım fakat hata kodu 4 ile bir şey bulamadım sadece işte resetleme olayını görmüştüm ama 2 tane video buldum bunları da bir dener misin
pc sıfır orjinal windoes 10 pro ile formatlandı ama bir türlü emulatörü indirmiyor.Hacı bu tür saçma hatalarda internetten videolar bulabilirsin eğer bulamazsan bence kesin çözüm tertemiz bir format ardından temiz bir kurulum yapabilirsin.
hocam modem resetle o olmazsa çalıstır yazıp temp filan yazıyorsun orda filan tum gameloop dosyalarını sil tekrardan indirmeyi deneselam arkadaşlar gameloop sitesinden emulatörü bir türlü indirmiyor https indirme hatası hata kodu 4 diyor nasıl indirebilirim bunu başka yolu varmıdır?
pc yi daha yeni aldım sıfır ve ilk defa kurulum yapacağım bu pc ye yaptığım işlemler
temp dosyasını sildim
ama nafile bir türlü indiremiyorum gameloop emulatörünü hep aynı hata varmı bir çözüm
Farklı yerden indirmeyi denedin mi hocam ?selam arkadaşlar gameloop sitesinden emulatörü bir türlü indirmiyor https indirme hatası hata kodu 4 diyor nasıl indirebilirim bunu başka yolu varmıdır?
temp dosyasını sildim
ama nafile bir türlü indiremiyorum gameloop emulatörünü hep aynı hata varmı bir çözümünü bilen acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?