evet güncelEkran kartı driverını güncel mi ?
Bende Faceit AC açtıgımda mavi ekran yiyordum ne yaptıysam düzelmedi. Format attıgımda düzelmişti. Hemen format atmanı önermem. Elinde bir şey gelmezse son seçenek olarak kullanabilirsin.evet güncel
bende sıkıntı yok zatenBende Faceit AC açtıgımda mavi ekran yiyordum ne yaptıysam düzelmedi. Format attıgımda düzelmişti. Hemen format atmanı önermem. Elinde bir şey gelmezse son seçenek olarak kullanabilirsin.
çözüldü aslında fb sayfasında güncel indirme linkleri varBir çok yolu denemene ragmen çözülmemiş sorun Format atmanı öneriyorum basit kesin çözüm.
çözüldüğüne sevindim pek yardımcı olamadım ama olsunçözüldü aslında fb sayfasında güncel indirme linkleri var
ben zaten yapalı 1.5 hafta falan oluyor ilk hatadan ebri deneye deneye en sonda yaptımçözüldüğüne sevindim pek yardımcı olamadım ama olsun
hadi ya konunun tarihine bakmadan okumuş sanırım kusura bakmaben zaten yapalı 1.5 hafta falan oluyor ilk hatadan ebri deneye deneye en sonda yaptım
sıkıntı yok kankamhadi ya konunun tarihine bakmadan okumuş sanırım kusura bakmaBenim hatam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?