hangi oyun için ayar istiyorsun ? ve sistemini yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz
gameloop'da oyun ayarı sekmesi var ayarlar kısmında orayı 60fps ve akıcı yaparsan oyun içinde de akıcı yaparsan düzeleceğine eminim pubg mi oynuyorsun?
hangi oyun için ayar istiyorsun ? ve sistemini yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz
gameloop'da oyun ayarı sekmesi var ayarlar kısmında orayı 60fps ve akıcı yaparsan oyun içinde de akıcı yaparsan düzeleceğine eminim pubg mi oynuyorsun?
Görev Yöneticisine girip Sanallaştırmanın açık olup olmadığına bakın. Değilse BIOS'tan Virtualization Technology kısmını Enable yapıp kaydetmeniz yeterlidir.
Sanallaştırma
Gameloop temel ayarları
Gameloop Motor ayarları
Gameloop Model Ayarları
Gameloop Oyun Ayarları
Pubg oyun içi
Bu ayarlar genel olarak performansı iyi olan ayarlardır, sistem özelliklerinizi belirtirseniz daha detaylı yardımcı olabilirim
Dostum sana direkt çözümü diyorum gameloopun sitesine gir download yazan yerin altında 32bit yazıyor 32bit olan gameloopu indirip kur kasma donma düzelir .
Dostum sana direkt çözümü diyorum gameloopun sitesine gir download yazan yerin altında 32bit yazıyor 32bit olan gameloopu indirip kur kasma donma düzelir .