format bile attım hala aynı yaGameloopu kurduğun dosyayı tamamen sil tekrar yükle dostum düzelicektir. Yada kurduğun disk deiştir farklı diske geçir disk doluda olabilir.
Diskte sorun vardır o zaman dostum.format bile attım hala aynı ya
kanka şu pubg mobileın apk sını atabilirmisin bide apk deneyeyimDiskte sorun vardır o zaman dostum.
Link paylaşmak yasak diye biliyorum dostum.kanka şu pubg mobileın apk sını atabilirmisin bide apk deneyeyim
tamam ben kendim bulmaya çalışıyrımLink paylaşmak yasak diye biliyorum dostum.
not worksis it works now ? if not i'll give u a tip
zaten denedimrevo uninstaller'ı indirin, game loop'u kökünden kaldırın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın ve ardından game loop'u resmi web sitesinden indirin ve ardından oyunu indirin, bu yöntem de işe yaramazsa size başka bir tane vereceğim
not workinghave you tryied this method?!
cozum buldunmu ben format attım sımdı denıyecegım cozduldumu problemGameloop Pubg Mobile indirirken Oyun İndirilemedi Lütfen Tekrar Deneyin Hatası alıyorum sildim yükledim düzelmedi lütfen yardım edin
sende çözüldümü format attıktan sonra bende çözülmedicozum buldunmu ben format attım sımdı denıyecegım cozduldumu problem
kanka çözümü bulamadım hala aynıcozum buldunmu ben format attım sımdı denıyecegım cozduldumu problem