Araştırmalarım doğrultusunda sorunun oyundan kaynaklı olduğunu söylemişler yarımızda var bu hata yarımızda yok hala bulamadımÇoğumuz bu durumun maduruyuz hala bir çözüm üretmiş değiliz malesef
oyunu silip yeniden kurdum c diskine sonuç aynı kardeşimAraştırmalarım doğrultusunda sorunun oyundan kaynaklı olduğunu söylemişler yarımızda var bu hata yarımızda yok hala bulamadım
Post automatically merged:
Çözüldü arkadaşlar gameloop u kaldırıp yeniden C diskine kurmak
Alakası Yok MalesefAraştırmalarım doğrultusunda sorunun oyundan kaynaklı olduğunu söylemişler yarımızda var bu hata yarımızda yok hala bulamadım
Post automatically merged:
Çözüldü arkadaşlar gameloop u kaldırıp yeniden C diskine kurmak
Esp'de Araçtakiler Hariç hiçbir Sıkıntı Arz Etmiyor Oyunun Açığından Kaynaklı olduğunu Düşünüyorumaynı hata devam ediyor hileden kaynaklı bence esp düzgün göstermiyor gidiyor bazen
Muhtemelen yeni güncelleme ile düzeltilir tek umudumuz erkenden hal olmasıyine güncellemeye sokarlar fixleyip getirirler geri büyük ihtimal
Şimdide facebook durduruldu hatası alıyorum bırı gıttı bırı geldı bence emılator hatası bunların hepsi çünkü ekran kilitlenme problemini çözdüm bazılarında hiç olmadı bile şimdide bi diğer hata ile karşı karşıya kaldımben format bile attım yok tuş sorunu düzelmiyor 1 - 2 maç sonra illaki kilitleniyor oyun
ekran kilitlenmesini nasıl çözdüğünü bizede anlatsanaŞimdide facebook durduruldu hatası alıyorum bırı gıttı bırı geldı bence emılator hatası bunların hepsi çünkü ekran kilitlenme problemini çözdüm bazılarında hiç olmadı bile şimdide bi diğer hata ile karşı karşıya kaldım
tamamen herşeyi kaldırdım geri yükledım gameloop u falan c diskine amabazıları format bile atmış olmamışekran kilitlenmesini nasıl çözdüğünü bizede anlatsana
Arkadaşlar Kaldırıp Kurmayla Formatla Çözülecek İş Değil Ya Oyunun Bir açığı Yada Gameloop'un Bir Açığı Muhtemelen Oyun Güncellemesi Sonrası Gelen Bir Hata Oyun Yetkililerinin En Kısa Zamanda Çözüm Bulması Gerektamamen herşeyi kaldırdım geri yükledım gameloop u falan c diskine amabazıları format bile atmış olmamış
Doğru diyorsun ama bu soruna yol açan farklı şeyler var herkesde ayrı çözüm oluyor bendeki böyle düzeldiArkadaşlar Kaldırıp Kurmayla Formatla Çözülecek İş Değil Ya Oyunun Bir açığı Yada Gameloop'un Bir Açığı Muhtemelen Oyun Güncellemesi Sonrası Gelen Bir Hata Oyun Yetkililerinin En Kısa Zamanda Çözüm Bulması Gerek
İnan BŞN ilk 300 Denydım Sırf Bu Rp Saygısı Yüzünden 2K Geriledim Çözümünü Gerçekten Çok AraştırıyorumDoğru diyorsun ama bu soruna yol açan farklı şeyler var herkesde ayrı çözüm oluyor bendeki böyle düzeldi
Sorunu çözen diğer arkadaşta eski sürüm yükleyip çözmüş gameloopunİnan BŞN ilk 300 Denydım Sırf Bu Rp Saygısı Yüzünden 2K Geriledim Çözümünü Gerçekten Çok Araştırıyorum
eski sürümü nasıl yüklicez varmı bildiğin bir linkSorunu çözen diğer arkadaşta eski sürüm yükleyip çözmüş gameloopun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?