Uzman Üye
sen onu bunu geçte ben Pubg Mobile desteğe nasıl ulaşacam
Haklısın kanka bende Full sistem var normal steam pubg oynadığımda kasmıyor mobilde adeta ruhunu teslim ediyorYeni emülatör sıkıntılı şu an ve yapılandırmalar olacak. Canavar gibi sistemimizde Far Cry 5'den BT 1'e oyunlarda full ayarlarla donmadan, takılmadan oynarken burada donuyor hak etmiyor yani bu kadar oynanmayı artık. Umarım düzeltirler, sistemsel bir sıkıntı yok sıkıntı bizzat yapımcıda.
Resmi sitesinden ulaşabilirsin.
Haklısın kanka bende Full sistem var normal steam pubg oynadığımda kasmıyor mobilde adeta ruhunu teslim ediyor
Mobilden oyna kanka sıkıntı olmuyor mobildenYeni sistem ile falan komple çöp olmuş ya kaldırdım artık. Arındırdım kendimi Pubg'den gider canım bu tarz oyun ister ise Ryse of Elysium oynarım daha iyi.
Yav kaç gündür mail atıyorum kimse dönmüyor gitti bizim paralarYeni emülatör sıkıntılı şu an ve yapılandırmalar olacak. Canavar gibi sistemimizde Far Cry 5'den BT 1'e oyunlarda full ayarlarla donmadan, takılmadan oynarken burada donuyor hak etmiyor yani bu kadar oynanmayı artık. Umarım düzeltirler, sistemsel bir sıkıntı yok sıkıntı bizzat yapımcıda.
Resmi sitesinden ulaşabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?