Üye
Hello everyone, registered here because your site and another one showing in google search!
I had the same problem with Gameloop emulator it showing warning (16 2184 112) pubg mobile crashing AND after about two days - I FINALLY SOLVED THIS ISSUE!
Solution is - to disable "Debug mode" in windows, because after new Pubg Update - it will not work because of possibility to hack Gameloop/Pubg mobile!
all you need to do is:
Open your windows start menu and search for cmd
Right-click on it, and from drop down menu choose "Run as administrator"
Now, window should be named "Administrator: C\windows\system32\cmd.exe"
if its named only "C\windows\system32\cmd.exe" - you not run it as administrator
Then type bcdedit /set testsigning off
if you have done correct - it will say "operation done succesfully"
Reboot your pc.
Gamelopp will work normally now.
kralsınız varya Allahım Sizi Yolladı sanki pcim bozuldu sanıdm <3Translate for turkish language:
Herkese merhabalar, bu siteye kaydoldum çünkü google aramalarında bu site gözüküyordu. Gameloop Emulatörü ie ilgili şu hatayı alıyordum : (warning 16 2184 112) ve bu hatadan sonra pubg mbile crash atıyordu. 2 Gündür bu durumla uğraşıyordum ve sonunda çözdüm !
Yapmanız gereken sadeec şunlar:
1- Windows başlatma menüsünü açın ve cmd yazın.
2- Komut sistemi çıktığı zaman sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın diyin.
3- Şimdi açılan ekranın ismi şöyle olmalı: "Administrator: C\windows\system32\cmd.exe"
4-Eğer her şey doğru gözüküyorsa komut sisteminin içine bcdedit /set testsigning off yazın
5- Eğer her şeyi doğru yaptıysanız cmd ekranı "operation done succesfully" diyecektir.
6- Bilgisayarınızı yeniden başlatın
Artık Gamelopp normal olarak çalışacaktır, hata vermeyecektir.
konularıma bakarsan gorebılırsın bı konumda yardımcı olmus dostlarPUBG WARNİNG (16,2184,112) bende olmuyo yardımcı olun lutfen
zaten bu konuymus bakarsan gorursunPUBG WARNİNG (16,2184,112) bende olmuyo yardımcı olun lutfen
Translate for turkish language:
Herkese merhabalar, bu siteye kaydoldum çünkü google aramalarında bu site gözüküyordu. Gameloop Emulatörü ie ilgili şu hatayı alıyordum : (warning 16 2184 112) ve bu hatadan sonra pubg mbile crash atıyordu. 2 Gündür bu durumla uğraşıyordum ve sonunda çözdüm !
3- Şimdi açılan ekranın ismi şöyle olmalı: "Administrator: C\windows\system32\cmd.exe"
4-Eğer her şey doğru gözüküyorsa komut sisteminin içine bcdedit /set testsigning off yazın
5- Eğer her şeyi doğru yaptıysanız cmd ekranı "operation done succesfully" diyecektir.
S.a anlamadığım cmd komut sitemi çıktı ''sağa tıklayıp yönetici olarak çalıştırın'' siyor nereye sağa tıklayacağız acaba.
teşekkürler çok uğraştım ama sayenizde olduTranslate for turkish language:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?