GamePass mı hesap almak mı mantıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotu
Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
almalık taviye ederim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Game pass daha iyi çünkü EXP boost falan da veriyor ve gayet ucuz.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
mavi özün yoksa, çok azsa gamepass al, çok fazla varsa kendi hesabından açabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Sadece loldeki şampiyonlar için alacaksan xbox gamepass mantıksız. Hesap alır istediğin gibi kullanırsın. Eğer diyorsan ki gamepass in diğer özelliklerini (ücretsiz oyunlar ve oyun içi boostlar) kullanıcam, o zaman alınır.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bu senin oyunu ne kadar oynayacağına göre değişir aslında 1 ay oynayıp bırakacaksan game pass daha iyi ama ben yıllarca oynarım diyorsan hesap alman daha iyi, örneğin game pass 1 tl ama hesap 10 tl. 11 ay oynarsan zarara giriyorsun game pass ile ama 10 aydan az oynarsan da kârdasın. senin bileceğin iş :) (tabi ben sadece işe lol olarak baktım ama diğer şeyler için de hesabı sen yaparsın
)

tuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotu
Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Mantıklı al derim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
tüm heroları açık bi hespa çok pahalıya gelebilir piyasa ne kadar şuan bilmiyorum ama gamepass daha mantıklı bence ben de gamepass kullanıyorum istedigin gibi bağlo hesapları değiştirmek de çok kolay

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hesabı güvenli almak lazım geri alabilirler senden o yüzden risk istemezsen gamepass iyidir

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Game pass alırsan sadece hero değil bildiğin gibi fazlasını elde edersin game pass al gözün arkada kalmasın
Post automatically merged:

Game pass alırsan sadece hero değil bildiğin gibi fazlasını elde edersin game pass al gözün arkada kalmasın

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Gamepass'ten bir şey alır mısın bilmiyorum, istersen twitch prime'ı deneyebilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Game Pass çok daha mantıklı bot hesaplar ban yiyor normal oyunculardan aldıgınız hesaplarda ya güvenilir değil ya da çok pahalı oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Olum al gamepassını hem avatajlarını kullan lol tft valoda hem de aklına eseni oynarsın bedava bildiğin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...