- Yasaklandı
-
kulaklıgın markası nedir acaba böyle şikayet alan varmı diye bakabilirim.
konuda yazıyormus pardon baktıgım zaman çogu kişi cızırtı probleminden bahsetmiş yaygın bir sorunu bu herhalde.
garanti süresi dolmadıysa eger garantiye gönderebilirsin.evet . Eeee ? <3
ondan bahsetmemiş ses yüksekliginden dolayı cızırtı oluyor demiş.hocam bu kulaklığın ses kalitesi çok iyi yüksek olması nasıl rahatsız etti ki
Ekli dosyayı görüntüle 70531
işaretlediğim yeri tikleyip dener misin bi
Hocam ses cidden çok yüksek herşeyi çok düşükde kullanıyorum ve sanırım kullandığım frekans yüzünden de yani düşük frekansda cızırtı yapıyor arkadan tiiz bir ses geliyor sürekli :S yardım edebilirseniz sesi biraz noramlleştirmek bir de bu cızırtımı artık neyse o arkadaki sesten kurtulmak istiyorum ( YEMEK GELDİ YİYİP HEMEN GELECEĞİM )hocam bu kulaklığın ses kalitesi çok iyi yüksek olması nasıl rahatsız etti ki
Ekli dosyayı görüntüle 70531
işaretlediğim yeri tikleyip dener misin bi
lanet olsun bu kulaklığa yaaynı kulaklığı kullanıyorum kulaklığın kendisinden dipses geliyor ve frekansı değiştirsemde o dipses gitmiyor sanırım işe yaramayacak kronik sorunlu bi kulaklık eğer yeni aldıysan iade et
aynen bendede ayni sekil yhalanet olsun bu kulaklığa yabaş ağrıları yapıyor artık bende
dostum kulaklıgın markasını senin için şikayet var a yazdıgımda okudugum kadarıyla herkes aynı sorundan bahsetmiş ya rahatsız ediyor yada şu tarafından aşırı cızırtı veriyor diye hastalıklı bi seri galiba umarım garantin geçmemiştir veya iade edebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?