çok ağır kraken. ses kalitesi iyi olsada sırf kafayı ezmesinden bile alınmazBütçe nedir? Razer kraken falan alınabilir.
Daha önceki kulaklığım ama memnun olmadım. Kabloları filan soyuldu 1 senede. O yüzden değiştireceğim. 1000-1500 arası.Bütçe nedir? Razer kraken falan alınabilir.
Aynen öyle hocamçok ağır kraken. ses kalitesi iyi olsada sırf kafayı ezmesinden bile alınmaz
çok ağır kraken. ses kalitesi iyi olsada sırf kafayı ezmesinden bile alınmaz
g733 öneririm. dayımdayken kullanıyordum hem kablo derdi yok hemgeçikme yok hemde 5 6 saat felan oyun oynadım sonrasında dısarı cıktım batarya konusundada cok iyi.Daha önceki kulaklığım ama memnun olmadım. Kabloları filan soyuldu 1 senede. O yüzden değiştireceğim. 1000-1500 arası.
Post automatically merged:
Aynen öyle hocam
Güzel kulaklık ama birazg733 öneririm. dayımdayken kullanıyordum hem kablo derdi yok hemgeçikme yok hemde 5 6 saat felan oyun oynadım sonrasında dısarı cıktım batarya konusundada cok iyi.
Pahalı kaçıyor.g733 öneririm. dayımdayken kullanıyordum hem kablo derdi yok hemgeçikme yok hemde 5 6 saat felan oyun oynadım sonrasında dısarı cıktım batarya konusundada cok iyi.
fiyatına simdi baktım 3k olmusGüzel kulaklık ama biraz
Pahalı kaçıyor.
HyperX Cloud 2 almıştım 7-8 sene oldu düşün hala kullanıyorum taş gibi hiç sıkıntısı yok sadece deri dökülmesi oldu ped değiştirdim ki buda çok normal f/p alınabilir ama uzun vadede ben bu kulaklığı tercih ederim.FPS oyunları için sizce en iyi fiyat, performans oyuncu kulaklığı hangisidir?
aga gidip lamanı oneririm bi de kulağına oturmasına da dkkat etFPS oyunları için sizce en iyi fiyat, performans oyuncu kulaklığı hangisidir?