Gamerlara özel PC önerir misiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
3-5k arası uygun birşey dizilir. bende dizicem fakat 3-5k lık değil. 8k kasa 1.5k monitör 1k ekipman düşünüyorum para biriktiriyorum. bakalım 1 aya alırım inşallah. 8 yıldır aynı pc artık zamanı geldi

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
zaten 3k nın altındakıler çöptür

bu devirde aslında 5k altı çöp. 10k ya dizeceğim pc bundan 7 ay önceki fiyatlara göre 5k derecesinde. Korona başlamadan dizecektim 2k eksiğim vardı onun için para biriktiriyordum bozdu bütün işimi :/

Farzetki Bu Aşkı Yaşamadık Hiç
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ütopya gibi vb sitelerden bakabilirsin topmala bir PC işini görür

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Ütopya gibi vb sitelerden bakabilirsin topmala bir PC işini görür

Ben incehesaptan dizmeyi düşünüyorum sence orası olur mu ?
Post automatically merged:

kral şöyle söyliğim 10000 tl fiyatlı oyuncu laptobundan aldığın fps i pc toplayarak 5 6 bin tl lik pc den de alabiliyorsun gereksiz bir şekilde pahalı onlar

orası doğru fakat evde durmayan birisi için laptop daha ideal ben bu seneye kadar üniydi memleketti evde 1 ay durmuşluğum yoktu. evde sürekli duran için dediğin gibi 5-6k lık bi pc ideal

Farzetki Bu Aşkı Yaşamadık Hiç
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
evet incehesapta guvenilir güzel bir site :)

Üye
5 HİZMET YILI
I recommend you to get a pc with the price up to most likely 1000. And its a good thing to have well known proccesors and video cards. At least if you can not afford a pc, you can get a gaming laptop which is not that bad alternative.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
I recommend you to get a pc with the price up to most likely 1000. And its a good thing to have well known proccesors and video cards. At least if you can not afford a pc, you can get a gaming laptop which is not that bad alternative.

a good computer can be very expensive in Turkey's standards. Therefore, more sub-systems are preferred.

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
K.bakma dolar Kuru 7.8 TL oldu. Her şey parçalar pahalı pahalı. Ucuz toplayıp anakart kullanıp fazla FPS yok.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bence sen youtubeye donanım arşvi yaz bak bence

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kanka enis kirazoğlu diye bir youtuber var bunla alakalı bi kaç videosu var bak derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...