Seçkin Üye
site güvenilirmi peki cs go hesap satıcam daBen daha önceden satış yaptım ama ne satıcaksın ona göre bilgi vereyim eğer skin satıcaksan adama satın alıyor para sitede duruyor sen takasını yapınca hesabına yatırıyor site hesap satıcaksan bildiğin kadarıyla hesabı teslim ediyorsun site hesaba giriyor tamam diyor karşı tarafa gönderiyor karşı taraf tamam diyor para hesabına yatıyor bu şekilde ben baya sattım item,hesap vs. bir sıkıntısı yok.
site gayet iyi defalarca rp aldım ordansite güvenilirmi peki cs go hesap satıcam da
E pin sattığımızdan yola çıkarsak e pin satışını yazıyorsun ardından alıcı sana özelden mesaj atıyor ve bu sayede iletişime geçiyor. Para aktarımı sitedeki hesabına yapılıyor fakat çekim esnasında yanlış bilmiyorsam belirli bir komisyon , kesinti alınıyor. Bizim bilgimiz bu yönde bu sitedeki satıştaÖncelikle selamün aleyküm gamesatış da satış yapan warmı ben ilk defa yapıcamda bilgi edinmek istiorum yapan warsa anlatabilrmi ürüne alıcı cıkınca nası yapcam satışı yani detaylı anlatan olursa sevinirim ve güvenilrmi site
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?