Bu durumda ne yapmam gerek sibe suçlar gidersem bile bir sonuç çıkarmı?riot hesap alım satımı yasak olduğunu belirtmiş onlar aldıysan da bu konuda sorumlu tutmazlar kendilerini gamesatışın dolandırıcılığı değil ayrıca satıcıya göre değişir güvenilir yıldızı olan satıcılardan satın almanı öneririm
dostum en mantıklısı eğer çok önemsiyorsan hukuksal yollara başvurmanı tavsiye ederim başımdan böyle bişey geçmediği için daha iyi tavsiyeler veremiyorumBu durumda ne yapmam gerek sibe suçlar gidersem bile bir sonuç çıkarmı?
satıcı ile iletişime de geçtim ama hesabı geri alanın kendisi olmadığını söylüyorsatıcıyla arandaki iletişim bozuklluğundan kaynaklanan bir sorun olduğu için hukuksal süreç başlamaz
pek inandırıcı gelmedi fiyat iadesi istemeyi denemelisinsatıcı ile iletişime de geçtim ama hesabı geri alanın kendisi olmadığını söylüyor
istedim ama söylediği geri iade yapamayacağıydıpek inandırıcı gelmedi fiyat iadesi istemeyi denemelisin
hesabın e mailini aldıysan veya üzerine geçirdiysen riot'a hesabının çalındığına dair mail yolla o eski hesaptan o şekilde geri alabilirsin.istedim ama söylediği geri iade yapamayacağıydı
Eğer hesabın ilk mailini bilmiyorsan satıcıdan da öğrenebilirsin hesabın ilk mail adresi ile riot a hesabının çalındığına dair mesaj yolla. Sana bir kaç onay sorusu soracaklar satıcıdan yardım alabilirsin eğer o çalmadığını iddia ediyorsa. Onay sorularını doğru bilirsen sana şifre değiştirme maili yolluyorlar o şekilde hesabını geri alabilirsin.hesabın e mailini aldıysan veya üzerine geçirdiysen riot'a hesabının çalındığına dair mail yolla o eski hesaptan o şekilde geri alabilirsin.
ilk maili olmadığını bana söyledi üstüne verdiği bilgi ile riota başvurdum yeterli bilgi olmadığından dolayı hesabı geri alamadımhesabın e mailini aldıysan veya üzerine geçirdiysen riot'a hesabının çalındığına dair mail yolla o eski hesaptan o şekilde geri alabilirsin.
Post automatically merged:
Eğer hesabın ilk mailini bilmiyorsan satıcıdan da öğrenebilirsin hesabın ilk mail adresi ile riot a hesabının çalındığına dair mesaj yolla. Sana bir kaç onay sorusu soracaklar satıcıdan yardım alabilirsin eğer o çalmadığını iddia ediyorsa. Onay sorularını doğru bilirsen sana şifre değiştirme maili yolluyorlar o şekilde hesabını geri alabilirsin.
Gamesatışın dediğine göre takas yapılana kadar parayı korumakla yükümlüler daha sonrasında oluşabilecek sorunlardan gamesatış sorumlu değildir diyorlar.Oyun hesabı alım/satım yapan siteler satış sonrası güvence vermiyorlar mı? Ne demek hiç bir bilgi veremeyiz?
Saçmalık. Aracı olayım, komisyonumu alayım sonrasında etlisine sütlüsüne karışmayayım, ne güzel mantık.Gamesatışın dediğine göre takas yapılana kadar parayı korumakla yükümlüler daha sonrasında oluşabilecek sorunlardan gamesatış sorumlu değildir diyorlar.
evet elimden birşey gelmiyor siber suçların bunun hakkında ilgileneceğini bile sanmıyorum dava açmaya kalksam avukat için 4-5 bin arası para ödeyeceğim üstüne alım satım yasak olduğundan dolayı dava düşer gibi geliyor banaSaçmalık. Aracı olayım, komisyonumu alayım sonrasında etlisine sütlüsüne karışmayayım, ne güzel mantık.
Alım-satım oyun şirketi tarafından yasaklı, devlet tarafından değilevet elimden birşey gelmiyor siber suçların bunun hakkında ilgileneceğini bile sanmıyorum dava açmaya kalksam avukat için 4-5 bin arası para ödeyeceğim üstüne alım satım yasak olduğundan dolayı dava düşer gibi geliyor bana
hayır bilgi vermiyolar bilgi alabilmem için hukuksal yollara başvurmam gerektiği söyleniyo.Alım-satım oyun şirketi tarafından yasaklı, devlet tarafından değilSen satıcı ile muhattap olacaksın. Ayrıca satıcı ile ilgili herhangi bir bilgi yok mu?
anladımBen o sitede satıcı ve alıcı olarak çok işlem yaptım. Öncelikle burada hata sizin. Geri alınabilecek herhangi bir yöntemi satıcıda bırakmamanız gerekiyor. Bu konuda yapacağınız hiçbir şey işe yaramaz. Mesela Steam hesabı alırken ilk ödeme dekontu vs. almanız gerekiyor satıcıdan bunun yanında ilk mail olduğunu doğrulamanız gerekiyor. O paranın üstüne soğuk su için
Ama sözleşmede şu madde var satış sonrası geri alınma kanıtlanırsa satıcı tazminat ödemekle yükümlü olur. Yanılmıyorsam 5000 dolar tazminat yazıyor sözleşmede. Siz yinede bi kontrol edinanladım
O dava düşer harcadığın parayada yazık olur hiç girişme dava işine hakkını aldıklarını düşünüyorsan hakkını helal etme çıkar zaten onlardan.evet elimden birşey gelmiyor siber suçların bunun hakkında ilgileneceğini bile sanmıyorum dava açmaya kalksam avukat için 4-5 bin arası para ödeyeceğim üstüne alım satım yasak olduğundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?