- Konuyu başlatan
-
şöyle bir durum var adam dan para iadesi istedim ama yapamayacağını söyledi üstüne başka bir hesap verdi bende bunu sattım sattığım adam hesabı geri aldığım söyleyip duruyor olaylar çok karıştı.Ama sözleşmede şu madde var satış sonrası geri alınma kanıtlanırsa satıcı tazminat ödemekle yükümlü olur. Yanılmıyorsam 5000 dolar tazminat yazıyor sözleşmede. Siz yinede bi kontrol edin
Keşke hiç öyle yapmamış olsaydınız. İlandaki ürün neyse sözleşme o ürün için geçerlidirşöyle bir durum var adam dan para iadesi istedim ama yapamayacağını söyledi üstüne başka bir hesap verdi bende bunu sattım sattığım adam hesabı geri aldığım söyleyip duruyor olaylar çok karıştı.
satıcının hesabını kısıtlamıştım ve site üzerinden yapmadık takası .Keşke hiç öyle yapmamış olsaydınız. İlandaki ürün neyse sözleşme o ürün için geçerlidir
O daha da kötü, sitede direkt uyarı olarak geçer. Site dışından alışveriş yapmayın diye. Site dışından teslim etmeye çalışanları site tespit ederse mağazasını kapatırsatıcının hesabını kısıtlamıştım ve site üzerinden yapmadık takası .
böyle bir durumda suçsuz bir durumdan suçlu duruma düşmüş oluyorumO daha da kötü, sitede direkt uyarı olarak geçer. Site dışından alışveriş yapmayın diye. Site dışından teslim etmeye çalışanları site tespit ederse mağazasını kapatır
kim kime dum duma götüren götürene bence bırak çekil bu işten site dışına da çıkmış bu sefer dolandırıcılıktan mahkemelik olursun boşver koy 200 tl sini bulursun zormuşöyle bir durum var adam dan para iadesi istedim ama yapamayacağını söyledi üstüne başka bir hesap verdi bende bunu sattım sattığım adam hesabı geri aldığım söyleyip duruyor olaylar çok karıştı.
Evet, ama suçlu demiyelim de haklı durumdan haksız duruma düşmüş oluyorsunuzböyle bir durumda suçsuz bir durumdan suçlu duruma düşmüş oluyorum
bu durumda siber suçlara başvursam bile haksız olduğum için pek birşey olacağını düşünmüyorumEvet, ama suçlu demiyelim de haklı durumdan haksız duruma düşmüş oluyorsunuz
Bu saatten sonra herhangi bir şey çıkacağını sanmambu durumda siber suçlara başvursam bile haksız olduğum için pek birşey olacağını düşünmüyorum
anladım fikir verdiğiniz için sağolun.Bu saatten sonra herhangi bir şey çıkacağını sanmam
Rica ederim.anladım fikir verdiğiniz için sağolun.
Herhangi bir şey çıkmazsiber suçlara başvur
Siber suçlara başvursam bile şuan haksız durumda olduğum için birşey yapacaklarını sanmam.siber suçlara başvur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?