ben satın aldım ejder setli ve daha başka setli hesap. mail adresine bağladım sıkıntı olmadı. tek sıkıntı afk kalmış ufaklık sürekli 1 yıl uzaklaştırma almışkanka valorantda bu hesap satışı sıkıntılı mail açıp alabiliyorlar çarı tanıdığından başkasından alma
kanka almak mevzu değil ki eğer mail atarsa hesabım çalındı diye orda riot soruyor diyorki işte ilk ne zaman açıldı bu çar , ilk skin neydi çardaki felanben satın aldım ejder setli ve daha başka setli hesap. mail adresine bağladım sıkıntı olmadı. tek sıkıntı afk kalmış ufaklık sürekli 1 yıl uzaklaştırma almış
maile bağlıdıysan mail ile güvenlik önelmi işliyor. ben sıkıntı yaşamadım. tabi her işin bir riski var ama bu dediklerimi yaparsanız riski enaza indirirsinizkanka almak mevzu değil ki eğer mail atarsa hesabım çalındı diye orda riot soruyor diyorki işte ilk ne zaman açıldı bu çar , ilk skin neydi çardaki felan
satıcı parasını siteden almıştır. zaten alım satım sırasında siz onay verirken artık tüm sorumululuk sizindir onaylıyor musunuz diye soruyorlar. ne yazık ki bir şey çıkmazKardeşim birşey cıkacagını hiç zannetmiyorum -her mesajı okuyamadım ama site linki varmı atarmısın bana bir bakayım ben senin yerine saydırayım çözmeye calısayım
aynen en iyisi itemsatishic bir sekilde hesap satin almani tavsiye etmiyorum tamamen dolandirmak uzerine geneli hesab calindi diye atsan bile adam tekrar ticket atar ve bakin bu hesap surekli burada kullanilmis adam hesabi alip nerden giriyor diyip tekrar hesabini geri alabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?