Maçıma birisi denk geldi baya sağlam hileydi. Steam açıklamasına bu siteyi yazmış. Araştırdım özel davetle alınıyormuş bu davetlerde parayla satılıyormuş sanırsam. Bilen birisi bilgilendirebilir mi? Bu davetler kaç para, nereden alınır ve gamesense.pub nedir kim bu adamlar?
LUA yapısı var kendin dilediğin gibi konfigüre edebiliyorsun hileyi bu da diğerlerinden ayırıcı bir özellik oluyor zaten yani tamamen kendine has özellikler yapabilirsin anlamında oynayışına, stiline göre ve config yapabilme potansiyelinin gerçekten bir sınırı yok ucu açık ayrıca erişilmesinin zor olması da invite'ının kolay bulunmamasından kaynaklı bir şeye ulaşmak zor olduğu zaman diğerlerinden haliyle daha değerli kılıyor.
LUA yapısı var kendin dilediğin gibi konfigüre edebiliyorsun hileyi bu da diğerlerinden ayırıcı bir özellik oluyor zaten yani tamamen kendine has özellikler yapabilirsin anlamında oynayışına, stiline göre ve config yapabilme potansiyelinin gerçekten bir sınırı yok ucu açık ayrıca erişilmesinin zor olması da invite'ının kolay bulunmamasından kaynaklı bir şeye ulaşmak zor olduğu zaman diğerlerinden haliyle daha değerli kılıyor.
Discord sunucusu paylaşmak yasak olduğu için linkini kaldırdım inanın bilmiyorum ilgilenmediğim için cs ile pek bir şey söylemek güç sevgili hocam bu tarz konulara ulaşmak ve adamlarını bulmak istiyorsan yabancı forumlara başvurabilirsin epvp gibi.