3 May 2021 #1 Mr360x Süper Üye Katılım 8 Eki 2015 Mesajlar 669 Çözümler 3 Tepki puanı 75 Ödüller 9 Yaş 26 10 HİZMET YILI Kurucu+ olan hile ne zaman aktif olacak neredeyse Fix oldugu günden bu yana bakıyorum kontrol ediyorum Kurucu+ da kalıyor normal olarak açılacağı zaman veya tarih paylaşılır mı?
Kurucu+ olan hile ne zaman aktif olacak neredeyse Fix oldugu günden bu yana bakıyorum kontrol ediyorum Kurucu+ da kalıyor normal olarak açılacağı zaman veya tarih paylaşılır mı?
3 May 2021 Yasaklandı #2 Laulie L Yaşayan efsane Banlı Üye Katılım 26 Mar 2018 Mesajlar 1,360 Çözümler 37 Tepki puanı 402 Ödüller 7 8 HİZMET YILI Güncellendiğinde forumda paylaşılıyor zaten. Bildiğim kadarıyla da nader artık bdo'yu bıraktığını söylemişti, yani güncellenmesi biraz zor hocam.
Güncellendiğinde forumda paylaşılıyor zaten. Bildiğim kadarıyla da nader artık bdo'yu bıraktığını söylemişti, yani güncellenmesi biraz zor hocam.
3 May 2021 Konuyu başlatan #3 Mr360x Süper Üye Katılım 8 Eki 2015 Mesajlar 669 Çözümler 3 Tepki puanı 75 Ödüller 9 Yaş 26 10 HİZMET YILI Laulie' Alıntı: Güncellendiğinde forumda paylaşılıyor zaten. Bildiğim kadarıyla da nader artık bdo'yu bıraktığını söylemişti, yani güncellenmesi biraz zor hocam. Genişletmek için tıklayın ... Çalışoyr durum da ve Kurucu+ diye yazıyor deaktif edilmemiş site de
Laulie' Alıntı: Güncellendiğinde forumda paylaşılıyor zaten. Bildiğim kadarıyla da nader artık bdo'yu bıraktığını söylemişti, yani güncellenmesi biraz zor hocam. Genişletmek için tıklayın ... Çalışoyr durum da ve Kurucu+ diye yazıyor deaktif edilmemiş site de
3 May 2021 Yasaklandı #4 Laulie L Yaşayan efsane Banlı Üye Katılım 26 Mar 2018 Mesajlar 1,360 Çözümler 37 Tepki puanı 402 Ödüller 7 8 HİZMET YILI Mr360x' Alıntı: Çalışoyr durum da ve Kurucu+ diye yazıyor deaktif edilmemiş site de Genişletmek için tıklayın ... Düzenlemeyi unutmuşlardır konuda çalışmıyor yazıyor çünkü.
Mr360x' Alıntı: Çalışoyr durum da ve Kurucu+ diye yazıyor deaktif edilmemiş site de Genişletmek için tıklayın ... Düzenlemeyi unutmuşlardır konuda çalışmıyor yazıyor çünkü.
3 May 2021 #5 In my heart Nørâ Who you gonna call Emektar Üye Katılım 25 Tem 2020 Mesajlar 4,613 Çözümler 710 Tepki puanı 1,837 Ödüller 13 5 HİZMET YILI Güncellenir mi güncellenmez mi belli değil. Bir gelişme durumunda sizlere bilgilendirme yapılır.