Razer kraken xarkadaslar butcem 500 tl bı gamıng kulaklık onerısı beklıorum aklımda gamepower mıhawk var alınırmı kullanan varsa yazarsa sevınırm ne onerırsınız bıde rampage xranger bakıodum
James Donkey 720 7.1 Surround RGB öneririm çünkü fiyat performans ürünü ve kaliteli malzeme ayrıca 7.1 ses kalitesi var. msı bazı ürünlerinden daha iyiTuf Gaming h3 7.1 ses kalitesinin yanında malzeme kelitesi çok kaliteli
razer blackshark v2x de tavsıye edıolar bu nasılRazer kraken x
Ben sinerji bilgisayardan 350₺ ye almıştım şuan 449₺ çoğu yerde
Önceden gamepower magnus v2 kullanmıştım sesi düşük ve mikrofon kalitesi kötüydü razer kraken x de 7.1 var mikrofonu aşırı net ve oyunlarda rahatça ses kasabiliyorum bir kulaklıktan daha ne isteyeyim.
600 fazla ya bıde razer blackshark v2x vardı tavsıye edıolar ıyımıdırTuf Gaming h3 7.1 ses kalitesinin yanında malzeme kelitesi çok kaliteli
uyguna hyperx cloud stınger core vardı bunu da pek onermıolardı glb az ses cıkıyo faln razer blackshar v2x hakkında bı bılgın varmı560 liraya hyperx cloud stringer wirelles almıştım çokta olmadı aslında ama ekonomi her an değişiyor bilmiyorum bu fiyata bulaiblirmisin. Kulaklığa gelecek olursak +25 saat şarj süresi var ve ses kalitesinden aşırı memnunum
arctıcs 1 oyun ıcın deılSteelseries arctis 1 tavsiye ederim. Sadece pc degil ps5, ps4, x box , mobil falan hepsiyle uyumlu. Kalite farkı da var tabii. Güncel olarak 500 civarı geziniyor
dediğim modeli kullanıorum ses gayet yüksek hatta bilgisayarımdafx sound var kulaklarımı acıttığı için onu kapatıyorumuyguna hyperx cloud stınger core vardı bunu da pek onermıolardı glb az ses cıkıyo faln razer blackshar v2x hakkında bı bılgın varmı
Post automatically merged:
arctıcs 1 oyun ıcın deıl
guzel ses kasılıyormu eksılerı artılarından bahsedermısın bırazdediğim modeli kullanıorum ses gayet yüksek hatta bilgisayarımdafx sound var kulaklarımı acıttığı için onu kapatıyorum
Hyperx cloud stringer wirelles kablosuz bir kulaklıktır ve en büyük beklenti şarj süresi yönündedir . Şarj süresi ortalama 20 saati buluyor ve tam şarj olma süresiyse 2 saat civarı . Kulaklığın yanında gönderilen kablo kısa ama uzun bir type c kablo alırsan şarjı bittiği anda dolana kadar kablolu kullanım imkanı soruyor . Ses kartı olarak zaten hyperx kendini yeterince ispatlamış bir marka . Ses kartlı usb olarak takılan kart sayesinde hem bilgisayarında ses kartı olmasa bile 7.1 teknolojisini alabiliyorsun hemde bağlantıyı sağlıyor. Evde kedim var mikrofonunu vesaire ısırdı kulaklık birçok kez yere düştü fakat hiç teklemedi . Konuştuğum görüştüğüm insanlar kulaklığımı soruyor ve sesin çok düzgün geldiğini söylüyor . Söyleyebiliceğim tek eksisi kulaklıkta rgv aydınlatma yok buda benim için sorun olmadı zaten çokta meraklısı değilim. Kablosuz şarjlı kulaklıklarda da zaten ışık gereksiz güç tüketmekte . Ben alan herkesin memnun kalabiliceğini düşünüyorum . Ama şuda var 4000-5000 liralık kulaklık kullanan adamı tatmin etmeyebilir . Ben -logitech-g733-7-1 kullandım şuan 1700 civarı bir ücreti var ve bana kalırsa bundan daha güzel olduğunu söyleyebilirim . Tabi bunlar kişiden kişiye değişir . Ve iletim çok güçlü kablolu kulaklık ve kablosuz kulaklık arasında normalde seste gecikmeler olaibliyor ben bu kulaklıkta buna rastlamadımguzel ses kasılıyormu eksılerı artılarından bahsedermısın bıraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?