- Konuyu başlatan
-
kardeşim o kadarına kafam basıyor herhalde monster diyorsunda sen monster kullanıyormusun ilk onu bi söyle bende biliyimmonster notebooktan bütçene göre bak derim.
aynen kardeşim valla bi umut dedim yazılanları gördükten sonra umudum kalmadı@MaLoute dostum burada kullanıcıların %85 i sırf yorum yapmak için bir şeyler yazıyor dolayısıyla istediğin desteği bulamayabilirsin. Donanım Arşivi tarzında sayfalara konu açarak daha sağlam daha hızlı fikir edinebilirsin diye düşünüyorum.
Abra a5 v9.2.2 kullanıyorum ben. 2016da aldım. Cillop gibi. Hala Ark bile oynarım.kardeşim o kadarına kafam basıyor herhalde monster diyorsunda sen monster kullanıyormusun ilk onu bi söyle bende biliyim
Post automatically merged:
aynen kardeşim valla bi umut dedim yazılanları gördükten sonra umudum kalmadı
kendim monster kullaniyorum ve gayet memnunum sana tavsiyem monstermax bütçem 18 bin tl min 16 gb ram li gaming laptop önerilerine açığım kullanıcı yorumlarına göre alıcam diğer konulara göz gezdirdim ama günümüz ekonomisinde haftalık hata günlük fiyat değişimi olduğundan güncel fiyata göre bir laptop arıyorum uzun süre kullana bileceğim ve mmo rpg ve fps tarzı oyunlar genellikle oynuyorum saatlerce ona göre öneride bulunursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?