Daha Önceden Makrolu Kullandığım İçin Elim Alışmış Artık S2 Son Silah Dönemlerinde Kullanıyordum Normal Mause Geçinde Bir Garip Oldum Elim Hep 7. Tuşu Arıyorya makrolu falan alsan ne olacak 10 tllik mause ile de pro oynarsın 100 tllik mause ilede yeni başlamış gibi oynarsın o sana bağlı bence ne kullanacan kendine sor ilk önce ne alayım diye hangisini kullanabilirim diye
Çok Küçük Değilmi G300slogitech g300s başkada bişi demem
everese sgm-x78 kullanıyorum performansı bana göre güzel 1600 dpı filan var ben alırken yanında mouse pad verdiler makro da var buyur ss =
ben vatandan aldım101 de satılıyor 17 tl miydi neydimause pad de var
nasıl makro var aynı mause bendede vareverese sgm-x78 kullanıyorum performansı bana göre güzel 1600 dpı filan var ben alırken yanında mouse pad verdiler makro da var buyur ss =
nasıl makro var aynı mause bendede vareverese sgm-x78 kullanıyorum performansı bana göre güzel 1600 dpı filan var ben alırken yanında mouse pad verdiler makro da var buyur ss =
sol tık ın çaprazında bir tuş daha var 3 tane mermi filan var yanında o makro işte senin mouse farklıdırnasıl makro var aynı mause bendede var
Eyw tavsiyen icin tesekkur ederimg300s kullanıyorum gayet memnunum 1 sene falan oldu alala bi problemi yok
Aynn bende görmüştüm101 de satılıyor 17 tl miydi neydimause pad de var
Tavsiyen eyw kardesimlogitech g300s başkada bişi demem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?