- Konuyu başlatan
-
Corsair aklimdan gecti kardesim ama fiyatlarini bilmiyorum asiri fazla bir fiyat olsun istemiyorumg300s ve corsair harpoon tavsiyemdir ikisinide kullandım süper mouseler ama corsair harpoon daha iyi zaten mouse klavye ws islerinde en iyi corsair yapıyor
Eyw Kardeşim SaolBen basketbolcuyum ellerim bayağı büyük fakat buna rağmen g300s azcık küçük geliyor kesinlikle öneririm
everest snopy frisby gibi markalara bulasmaEverest SGM-X7 PRO Sizce Nasıl Arkadaşlar ?
g300s güzel bir seçim ama kablo sorunu var 1 yıl sonra kablosu bozuluyor temas olmuyorBulunduğunuz Tavsiseyeler Arasında G300S Alamaya Karar Verdim Hem İndirimli Buldum Gayet Uygun Bir Fiyat
Eyw Kardeşimincehesap.com'dan James Donkey'in mouselarını almanı öneririm. Unlost üzerinden gidersen güzel oranda indirim yapıyorlar. Uygun fiyata çok güzel mouselar alabilirsin.
üstte yazdığım gibi everest frisby snopy markalara girceğine microsoft al benim önerim sana corsair harpoon ve g103 kafan rahat olurBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapSizce Bu nasıl Arkadaşlar ?
FPS Oyunları CSGO Flnbu arada hangi tür oyunlar oynuyorsun ona görede önerebilrim
Eyw Kardeşim Saolg300(s) al bence4 yıldır bende sıkıntısız
4 yıldır g300s yokki g300 vardıg300(s) al bence4 yıldır bende sıkıntısız
Bu konuyula Tarrışın Siz Benim Net Bir Bilgim Yok4 yıldır g300s yokki g300 vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?