Merhaba Dostlarım Sizlere Hem Ekonomik Hemde Kalite açısından İyi olan bir sistemi tanıtacagım.
Sistemimiz 4599TL Ve bu sistemi kullananlar bu sistemden gayet memnun kaldıgını ve GTA V Gibi oyunları orta Ayarlarda Çok rahat kaldırdıgını belirtti.
Sistemin Ekran kartı Radeon rx 570 Ekran kartı pek ahım şahım olmasada işlemci ile birlikte gayet iyi performans verecegini düşünüyorum.Sistemi incelemek isterseniz Altta sistemin Hazır halini sizlerle paylaşacagım. oradan Sistemi dahada detaylı İnceleyebilirsiniz.
SSD kronik sorunlu 1 ay bilemedin 4-5 ay sonra Yazma hızınız 5-10 kat yavaşlar hatta en sık yaşanan sorun sistem her 20-30dk'da bir sistem donar. İşlemci + Ekran kartı ikilisi dengesiz. İki parça da iyi ancak O işlemcinin hak ettiği Ekran kartı o değil. O ekran kartının hak ettiği işlemci o arkadaş değil. Ayrıca anakartta M.2 SSD desteği de yok. Alacak olan varsa anakartı mutlaka Gigabyte B450M S2H olarak değiştirsin. Rx 570 yerine de en kötü Rx 5500 seçilebilir. Yok kardeşim ben ucuza sistem almak istiyorum derseniz de Sadece SSD'yi değiştirin. İlerde de 1 tane daha Ram alıp 2x8GB yapıp kullanırsınız.
Ha nerden biliyorsun dersen bu SSD kronik sorunlu aynısı bende de var da ondan
(Adata Su630)(Adata'dan- James Donkey'den uzak durun..)
Önerdiğin sistem fena degil malesef ülkemizdeki teknoloji ürünlerinin fiyatından kaynaklanan bir rahatsızlık var . 5 bin tl ye Gta 5 i orta ayarda oynatacak durumu ben . Paylaşımın ve önerin için çok saol eminim bir çoğumuzun işine yarıcaktır.
1. Anakart seçimi çok düşük kalmış.
2. Gamepower kasa kullanılmış, kasanın hava alacak hiçbir yeri yok. Sisteminiz garanti ısınacak. Bunu kanıtlar nitelikte örneğim de var, isterseniz atarım.
3. RX 580 4 GB artık tercih edilmemeli. 1650 SUPER ya da 5500 XT tercih edilmeli. Asus DUAL modeli de pek kaliteli olduğu söylenemez.
4. F/P ürünü değil.