Onaylı Üye
90 Mb download 10 upload var yeter sanırım . Teşekkürler!ekran kartın iyi çoğu oyunu yüksek ayarlarda iyi fpsle oynarsın işlemcin zaten iyi fiyat performansı uyar parça değiştirmezsin yayın internetine bağlı bilgisayardan bir sorun çıkmaz
Yorumun İçin Teşekkürler. Rami Şuanda Bütçem Yetmediği İçin Eklemedim Fakat Önümdeki Aylarda Kesinlikle 8 GB Daha Alacağım.600W +80 almanızı öneririm
ileridede yeni ram eklerseniz tadından geçilmez
işlemci tek başına 65w normal hali ekran kartı min 450 yazmışlar ki oc ile veya yükte daha fazla alacağı kesin sistemin diğer bileşenlerini katmadan baya gidiyor aslında benim pc rx 580 r5 2600 16gb buna rağmen sınırda kalıyor hocam ileride güncellemek veya ne bilim sıvı soğutucu dahil takmak isterseniz büyük ihtimal psu istiyecektir bu nedenle 600w +80 tam sınır diyebilirimYorumun İçin Teşekkürler. Rami Şuanda Bütçem Yetmediği İçin Eklemedim Fakat Önümdeki Aylarda Kesinlikle 8 GB Daha Alacağım.
600W 80PLUS Almayı Düşündüm Fakat Ekran Kartı 500W Ve Daha Üstünde Çalışabiliyor. 550 w psu Yeterli Olmaz Mi? Cevaplarınızı Bekliyorum.
Yorumun İçin Teşekkürler. Rami Şuanda Bütçem Yetmediği İçin Almadım Fakat Önümdeki Aylarda Kesinlikle 8 GB Daha Alacağım.
600W 80PLUS Almayı Düşündüm Fakat Ekran Kartı 500w Ve Daha Üstünde Çalışabiliyor. 550 w psu Yeterli Olabilir Mi? Cevaplarınızı Bekliyorum.
Hocam Unlost Pclere Bakmıyorum 4400 Tlye Ryzen 3. Nesil İşlemci var Benim Yazdığım Linkteki Pc stok Ryzen 5 2600 Olarak Geliyor Tüm Detayları Hakkında Konuşurssam Haklı Olduğumu Anlarsınız. İyi Günlersana önerim Unlost Eco al hem ucuz hem iyi perfonmas verir
Yorumun İçin Teşekkürler.güzel sistem yapmışsın eline saglık işini görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?