CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
bütçe çok ama cok bütçelerde genelde msi alınır baya artıyor parçalar onda ona bi göz atabilirsinArkadaşlar fiyatta biraz artış oldu. editlenecek videolar 4k çekildiğini öğrendim. max 50k bütçeye alınabilecek en iyi render laptobu önerebilirmisiniz? masaüstü önerecekler lütfen bu konu altına yazmasınlar. 20k-30ktl laptop önermesi de yazacaklar için teşekkür ederim 50k paranın tümünü laptoba harcamayı düşünüyorum. önerilerinizi link olarak atarsanız sevinirim.
Link Yasak Dostum Konuyu Düzelt.Arkadaşlar fiyatta biraz artış oldu. editlenecek videolar 4k çekildiğini öğrendim. max 50k bütçeye alınabilecek en iyi render laptobu önerebilirmisiniz? masaüstü önerecekler lütfen bu konu altına yazmasınlar. 20k-30ktl laptop önermesi de yazacaklar için teşekkür ederim 50k paranın tümünü laptoba harcamayı düşünüyorum. önerilerinizi link olarak atarsanız sevinirim.
monster,msı,excalibur bunları öneririm performans için canavar istersen youtubedanda karşılaştırmalarına bakabilirsinArkadaşlar fiyatta biraz artış oldu. editlenecek videolar 4k çekildiğini öğrendim. max 50k bütçeye alınabilecek en iyi render laptobu önerebilirmisiniz? masaüstü önerecekler lütfen bu konu altına yazmasınlar. 20k-30ktl laptop önermesi de yazacaklar için teşekkür ederim 50k paranın tümünü laptoba harcamayı düşünüyorum.
Orası öyle para kıyacaksın ama.Monster dostum tek geçerim. Üstüne tanımam o kadar excalıbur yanında patates.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?