- Konuyu başlatan
-
Mevzuyu izah edeyim öncelikle pek çok saçma sapan yorum var yok dolandırma falan diye trajikomik birazİşin derinliklerinde farklı birşeyler yatıyor gibi karşılıksız kimse kimseye para vermez
dolandırmayla ilgili birşey söylemedim ama benim görüşüm insanları kendilerine çekip üye sayısını yükseltikten sonra diğer rakip bankaların önüne geçmek amacıyla bakıyorum bu olayaMevzuyu izah edeyim öncelikle pek çok saçma sapan yorum var yok dolandırma falan diye trajikomik biraz
1- Dolandırılma olmaz sebebi KOSKOCA GARANTI BBVA BANKASI'nın düzenlediği bir kampanya bonus para veriyor.
2- KYC istemesinin sebebi banka hesabı açıyorsunuz sonuçta gidip eliniz kolunuzu sallayarak ben hesap istiyorumla olmuyor o işler
3- OlaraktaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbuyrun inceleyip ne olduğunu öğrenmek isteyenler için araştırmadan yorum yapmayalım
Mobil uygulamadan kayıt olup müşteri temsilcisiylenasıl yapıcaz onu yardımcı olurmusunuz :?
scam gibi geldi bana bilmiyorum
yorum kasma dostumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbuyrun inceleyip ne olduğunu öğrenmek isteyenler için araştırmadan yorum yapmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?