Ben de öyle umuyorum yalan olsa beni engellerdi ama engellememiş hala ve sorularıma cevap veriyor yatar rahat ol diyevalla kardeşim umarım yalan degildir
İnşallah deddiğin doğrdur Emin misin?doğru kardeşim farklı bankalardan olduğu için yarın sabah paran gelir
Kankam ikimizde de güven sorunu vardı aracı falan dedi bide ona mı para vericez dedim ben verdim ilk hesabı o da böyle dedi gerçi bir şey kaybetmiyor hesabı kullanmıyordum dakeşke parayı alıp verseydin hesabı emin olmak için
Hadi inşallah gelmezse de öbür tarafta 5 katını alırız fitil fitildolandırılmamışındır inş 2 günde gelir 48 saat kuralı varsa tabi gelir ama
Kesin mi kankamYARİN SABAH SAAT 09:00 KADAR GELMESİ LAZİM EFT SON SAATİ 17:15 DEN SONRA YAPİLAN EFT ERTESİ GÜN GELİR
olabilir benimde çok bir bilgim yokYARİN SABAH SAAT 09:00 KADAR GELMESİ LAZİM EFT SON SAATİ 17:15 DEN SONRA YAPİLAN EFT ERTESİ GÜN GELİR
17:30 Sıralarında yaptık bu işlemiEFT SAAT KAÇTA YAPMİS BİLGİ VAR Mİ
Kaynak var mı kaynak inşallah taYARİN GELİR
Doğru diyorsun da adam da dedi çok var böyle dolandırıcı diye benim de satasım vardı sattımDostum sabah gelmezse kontrol et sen engellemismi diye nolur nolmaz hic güvenmiyorum boyle sanaldan alışverişlere türlü türlü insan var malum
Peki bunun nedeni ne işlemler uyuyor mu?17:15 eft nin son saati bu saaten sonra yapilan islemler ertesi gün gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?