Herkesi ayni kefeyede koyup günahlarını almak istemem ama corona gibi binlerce canı alan virüsten dolandiricilik yapabilen bu insanlar hesap için neler yapmaz siz düşünün ınsallah hesabınıza para yatar diyelimDoğru diyorsun da adam da dedi çok var böyle dolandırıcı diye benim de satasım vardı sattımİnsanın içine bir şüphe düşmüyor değil ramazan ramazan da yapıyorlarsa Allah yıksın bu dünyayı
Araştırdım da bi kaç banka da öyle diyor 17.15 son yarın yatar inşallahHerkesi ayni kefeyede koyup günahlarını almak istemem ama corona gibi binlerce canı alan virüsten dolandiricilik yapabilen bu insanlar hesap için neler yapmaz siz düşünün ınsallah hesabınıza para yatar diyelim
Yarin tedirginlik gider iyi yada kötü sağlıcakla kalınAraştırdım da bi kaç banka da öyle diyor 17.15 son yarın yatar inşallah
Baktım da arkadaşların söylediği doğru inanmaya başladım herkese teşekkür ederim. <3<3<3 #KilitYarin tedirginlik gider iyi yada kötü sağlıcakla kalın
mesai saati bitiorPeki bunun nedeni ne işlemler uyuyor mu?
Anladım teşekkür ederim beyefendimesai saati bitior
Kesinlikle katılıyorum.Hile disinda dayanışma olması ne güzel boyle devam beyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?