Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
Garena Free Fire APK MOD hile, Garena Free Fire APK MOD, Garena Free Fire APK hile, Garena Free Fire APK MOD hack, Garena Free Fire APK MOD hile, Garena Free Fire APK MOD hile 2018,
Garena Free Fire APK MOD v1.22.2 - Mega Hileli GÜNCEL 16.09.2018
Son Güncelleme
16 Eylül 2018

Rek lam sız
Nişan Desteği
Düşmana Kilitlenme,
Çimenler Kaldırıldı,
Silah Geri Tepmesi Azaltıldı,
200 Metreden Ateş Etme,
Antiban

merhaba sayın arkadaşlar bu size vericem Garena Free Fire APK MOD v1.22.2 - Mega Hileli Rakiplerine göre oldukça iyi bir oynanışa sahip olan Free Fire APK, PUBG Mobile çıkmadan önce oldukça fazla kullanıcı tarafından oynanan bir oyundu. Şimdilerde daha az oynanan oyunun hilelisi bayağı aranıyor. Oyun bana göre PUBG Mobile'a göre daha akıcı bir oynanış sunuyor. 50 oyuncunun olması da oyunda haritanın daha küçük olmasını ve kaosun daha çabuk oluşmasını sağlıyor.
bende bu oyunu hazır hilesi çıkmışken hemen oynayın derim zor bulunan bir hile çünkü,evet haritasi ufak olabilir arkadaşlar ama oyun akıcı asla kasma yapmaz buyurun güle güle oynayın ve oyuna gelen yeni özelikleri
YENİLİKLER (v1.22.1-2)
1. Araf & Bermuda haritaları üzerinde iyileştirmeler yapıldı.
2. Bermuda'da havaalanı ve Araf haritasındaki lootların dağılımı iyileştirildi.
2. Yeni Karakter - Miguel eklendi.
3. Haftasonu özel etkinliği Tekli Ölüm Maçı eklendi.
4. Özel Teklifler, indirimli sandıklar geldi.

APK dosyasını aşağıdan indirin ve kurun.
Oyunu açın. OBB kendisi inmeye başlayacaktır. Başlamazsa
OBB dosyasını harici olarak indirmek isterseniz link ekledim. içindeki klasörü Android/obbye atmanız yeterlidir.
Dikkat Edilmesi Gerekenler
# [UYARI]: Anti Virüs Programı Kulanıyorsanız Kapayın Yoksa Hileyi Tehdit Olarak Algılıyacaktır.
# [UYARI]: Başınıza Bişey Gelirse Bunun Sorumlusu Biz Değiliz. İNDİRENDEDİR!!!
# [UYARI]: Virüs, Rat, Trojen, Keylogger vb. Hiç Bir Şey Yoktur.

Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı,
virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur.
Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar
Arkadaşlar hilemizin özellikleri yukarıda gördüğünüz gibidir. Anlatımı ve özelliklerini inceledikten sonra hileyi rahatça çalıştırabilirsiniz.
İndirme linki ve virüstotale geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem,
cezalandırma, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren kullanıcıya aittir.

bu dosya boyutu büyük olduğunda virüs taraması yapılamadı indirip kendiniz isterseniz taratın ona göre indirin bu obb dosyasını
Garena Free Fire APK MOD v1.22.2 - Mega Hileli GÜNCEL 16.09.2018
Son Güncelleme
16 Eylül 2018
Rek lam sız
Nişan Desteği
Düşmana Kilitlenme,
Çimenler Kaldırıldı,
Silah Geri Tepmesi Azaltıldı,
200 Metreden Ateş Etme,
Antiban
merhaba sayın arkadaşlar bu size vericem Garena Free Fire APK MOD v1.22.2 - Mega Hileli Rakiplerine göre oldukça iyi bir oynanışa sahip olan Free Fire APK, PUBG Mobile çıkmadan önce oldukça fazla kullanıcı tarafından oynanan bir oyundu. Şimdilerde daha az oynanan oyunun hilelisi bayağı aranıyor. Oyun bana göre PUBG Mobile'a göre daha akıcı bir oynanış sunuyor. 50 oyuncunun olması da oyunda haritanın daha küçük olmasını ve kaosun daha çabuk oluşmasını sağlıyor.
bende bu oyunu hazır hilesi çıkmışken hemen oynayın derim zor bulunan bir hile çünkü,evet haritasi ufak olabilir arkadaşlar ama oyun akıcı asla kasma yapmaz buyurun güle güle oynayın ve oyuna gelen yeni özelikleri
YENİLİKLER (v1.22.1-2)
1. Araf & Bermuda haritaları üzerinde iyileştirmeler yapıldı.
2. Bermuda'da havaalanı ve Araf haritasındaki lootların dağılımı iyileştirildi.
2. Yeni Karakter - Miguel eklendi.
3. Haftasonu özel etkinliği Tekli Ölüm Maçı eklendi.
4. Özel Teklifler, indirimli sandıklar geldi.
APK dosyasını aşağıdan indirin ve kurun.
Oyunu açın. OBB kendisi inmeye başlayacaktır. Başlamazsa
OBB dosyasını harici olarak indirmek isterseniz link ekledim. içindeki klasörü Android/obbye atmanız yeterlidir.
Dikkat Edilmesi Gerekenler
# [UYARI]: Anti Virüs Programı Kulanıyorsanız Kapayın Yoksa Hileyi Tehdit Olarak Algılıyacaktır.
# [UYARI]: Başınıza Bişey Gelirse Bunun Sorumlusu Biz Değiliz. İNDİRENDEDİR!!!
# [UYARI]: Virüs, Rat, Trojen, Keylogger vb. Hiç Bir Şey Yoktur.
Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı,
virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur.
Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar
Arkadaşlar hilemizin özellikleri yukarıda gördüğünüz gibidir. Anlatımı ve özelliklerini inceledikten sonra hileyi rahatça çalıştırabilirsiniz.
İndirme linki ve virüstotale geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem,
cezalandırma, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren kullanıcıya aittir.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
bu dosya boyutu büyük olduğunda virüs taraması yapılamadı indirip kendiniz isterseniz taratın ona göre indirin bu obb dosyasını
Moderatörün son düzenlenenleri: