Teşşekür ederim fakat 101 mesaj olup hayla üye olarak gözükmen şansızlıgın la mı ilgialeyküm selam hayırlı olsun
Eyvllah kardeşim benim seninde yolun bitmiş görüyorum ki kaderin benimle aynı gibi.aleyküm selam hayırlı olsun kralben de sahura kadar burada takılır oldum
eyllah can kardeşim memnum oldum inş nice güzel muhabbetlerehoş geldin dostum hayırlı olsun onaylı üyen benim adımda salih memnun oldum
Arap atı misallemesiyle geliyorum siz #Rez alın 1 ay kasıp kavurcam burayıAleyküm Selam Hayırlı olsun. Bu hızla 90 yıla ultra üyesin
valla yalan yok spamsız mesaj atayım diye bitane hileyi indirebilmek için başlamıştım baktım eli yüzü düzgün bisürü kafa dengi insan hazır eve de tıkıldık muhabbetten de zevk alıyorum hoşuma giden her muhabbete bilgim olan her konuya yazıyorum ben de saldım oyunu muhabbete sardımEyvllah kardeşim benim seninde yolun bitmiş görüyorum ki kaderin benimle aynı gibi.
Görücez bakalım. SS aldım 1 ay sonra görüşürüz.Arap atı misallemesiyle geliyorum siz #Rez alın 1 ay kasıp kavurcam burayı
Aman kaybetme sonra beraber bakıp vaybe demek varken üzülürüzGörücez bakalım. SS aldım 1 ay sonra görüşürüz.
benimde uzun zaman sonra hile icin aklıma geldi ve yine takılı kaldım kalite değişmiyor ortam kalitesi hayla kusursuz.hoşgeldin kardeşim bende 1.5 saat önce hile için gelmiştim ama sohbet olarak burda kaldım
knk ben anlamadım sen niye 1 aya buraları kasıp kavurdumAman kaybetme sonra beraber bakıp vaybe demek varken üzülürüz
Post automatically merged:
benimde uzun zaman sonra hile icin aklıma geldi ve yine takılı kaldım kalite değişmiyor ortam kalitesi hayla kusursuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?