Onaylı Üye
ekledim bro birazdan oynayalım sahura kadargece gece 1 kısı yokmu eu westte sohbet ede ede oynıyalım xd .d nickim ßremin
bro gelmedi ark ver ben ekliyim nickiniekledim bro birazdan oynayalım sahura kadar
sende ekle beni MegaSound1905 Euw hesabımınm adıKabasakall81 ekleyin yarım saate kadar geleceğim.
nicki yanlıs atmıssın ark atılmıyor reisKabasakall81 ekleyin yarım saate kadar geleceğim.
insandan insanada degişir reis benim mevzum sohbet etmeye degcek bir kişiyse o hesap silinene kadar kalırböyle konuları açanları ekliyoruz add listte bırakıyorlar garip ya da bir gün sonra siliyorlar anlayamıyorum
60 65 msaga euw da ping problemi yaşamıyormusunuz ?
ekledim CHINAVIRUSSLAYER nick bu yeni acc 11 levelinsandan insanada degişir reis benim mevzum sohbet etmeye degcek bir kişiyse o hesap silinene kadar kalır
kanka wifi kapayıp oynarsan 75 ping çokta kötü değil zamannıda 100 ms ile oynuyorduk hepimizEu da oynanmaz bence aga
hangi internet ?60 65 ms
tthangi internet ?
kanka ek olarak hepsinin alt yapısı aynı oturduğun yere bağlı olarak en iyi alabileceğin internet 56ms bildiğim kadarıyla ist yaşayıp alt yapı olan bi yerde alabileceğin en hızlı internet ile 56 ms alıyosunhangi internet ?
nerede yaşıyorsun?benimde türk telekom sınırsız internetim 120 tl ödüorum her ay ama trde 59 60 fps alıyorum
antalyada yaşıyorumkanka ek olarak hepsinin alt yapısı aynı oturduğun yere bağlı olarak en iyi alabileceğin internet 56ms bildiğim kadarıyla ist yaşayıp alt yapı olan bi yerde alabileceğin en hızlı internet ile 56 ms alıyosun
Post automatically merged:
nerede yaşıyorsun?
internet hızını yükselt 25e kadar düşürürsün ve internetini kimseyle paylaşma en kötü internet ile alacağın ms 40 civarıdır antalya tarafındanantalyada yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?