Gece gözlüğü önerir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bisiklet ile ve araba ile sürüş yapıyorum gece görüş gözlüğü önerir misiniz kullanan var mı

ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
gece görüş diyince sen benimde aklım askeri tabanlı şeylere gitti ama anladım sen anti far istiyorsun bütçe yazmamışsın
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
belki işini görür ancak düşük veya yüksek derece renk körlüğün varsa dr tavsiyesi ile bir gözlük al derim

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
gece görüş diyince sen benimde aklım askeri tabanlı şeylere gitti ama anladım sen anti far istiyorsun bütçe yazmamışsın
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
belki işini görür ancak düşük veya yüksek derece renk körlüğün varsa dr tavsiyesi ile bir gözlük al derim
yok reis renk körlüğü yok hatta gözlük bile kullanmıyroum sadece gece yolculuğunda araba farları gözümü çok yoruyor

MualliM
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ben tavsiye etmiyorum ustam göz bozar o tür gözlükler. Çok gözünü alıyorsa zaten karsıdaki adamın farı ayarlı değildir daya uzunu gitsin.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ben tavsiye etmiyorum ustam göz bozar o tür gözlükler. Çok gözünü alıyorsa zaten karsıdaki adamın farı ayarlı değildir daya uzunu gitsin.
belli bir süreden sonra gözlerim sulanmaya başlıyor ve basımı ağrıtıyor o ışıklar uzun kısa farketmez yoruluyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ben kullanıyordum da bir süre sonra gözü hakatten ağrıtıyor

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam o tür gözlükler gözü bozuyor bende arada kullanmak için alıyordum ama gözümü aşırı derecede yormaya başlıyor bi zaman sonra, renklerdeki algımı falanda değiştiriyor hiç tavsiye etmiyorum.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
gözüne zarar veriyor diye duydum çok da önermiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...