Geçersiz Sürüm Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Dword Hack Lite'i Açtım Ancak Hileyi Açmadan Önce Oyun Geçersiz Sürüm Hatası Vermemekte İmg Klasörüne cshell.dll ve object.lto
Dosyası Olursa Bu Hatanın Ortaya Çıktığını Farkettim Oyunu Kaç Kere Silip Yükledim Ama Sonuç Ayni Bide Geçersiz Sürüm Hatasının
Cleint_Checksum Hatasıyla Hata Kodlarının Aynı Oldugunu Fark Ettim Sadece Hattanın İsmi Değişmiş Lütfen Yardım Edin.

Hileyi açtığımda cshell ve object.lto yu silince hileye öyle girince oyun atıyor ancak geçersiz sürüm hatası vermiyor

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
wolfu kalıntılarıyla sil yani kalan dosyları oyunun klasöründekilerini

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yaptım Kardeşim Ancak Bir Fayda Etmiyor Bilgisayarda Virüsde Yok Hem Konuyu Okudunmu :D

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
LoweR' Alıntı:
Yaptım Kardeşim Ancak Bir Fayda Etmiyor Bilgisayarda Virüsde Yok Hem Konuyu Okudunmu :D

okudum ama sen beni anlamadın prg. ozelliklerden siliyosun sonra oyuna ait dosyalar kalıyor onlarıda sil diyorum :D :D :D

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Lütfen Yardım !!

mcc123' Alıntı:
LoweR' Alıntı:

okudum ama sen beni anlamadın prg. ozelliklerden siliyosun sonra oyuna ait dosyalar kalıyor onlarıda sil diyorum :D :D :D

Tamam Kardeşim Ama Ben Dwordla Alakalı Diyorum

Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Iobit Uninstaller indir.wolftü 'ı Iobit Uninstaller ile sil.Hiçbir dosyası kalmadan siliyor hangi programı istersen.Bi dene derim.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
şu şekilde yapcaksın ilk önce wolftü ile ilgili herşeyi sil joygame dosyasınıda sonra siteden yeni bir kurulum yöneticisi indir ve sorun çözülür bende aynı hatayı alıyordum düzeldi bu şekilde :-/ :D şimdiden rica ederim  :blush: :heart:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...