oyunun sadece steam hesabında olması yetiyor diye biliyorum indirmene gerek yokOyunu indirmemiz gerekmiyor mu? Direk internet üzerinden mi oynanıyor oyunlar?
evet ama rekabetçi oyunlar da sıkıntı çıkabilir oyunlar mouse kullanırken farkedersin gecikmeler oluyor yani mouse hareket ettirdiğinde biraz geç gidiyor ama 5ms gibi meselabu konunun linkini arkadaşıma atıcam sistemi biraz kötü ben doğrumu anladım internet hızlıysa sistem kötü ise sorunları çözüyor yani
bana zaten değişik geldi rekabetci oyunlarda bir anlamıyor offline oyuncular için daha mantıklı diyebiliriz o haldeevet ama rekabetçi oyunlar da sıkıntı çıkabilir oyunlar mouse kullanırken farkedersin gecikmeler oluyor yani mouse hareket ettirdiğinde biraz geç gidiyor ama 5ms gibi mesela
Oyunu indirmen gerekirse dahi arkadaşlarım saniyede 70 mb indirdiklerini söylüyorlardıOyunu indirmemiz gerekmiyor mu? Direk internet üzerinden mi oynanıyor oyunlar?
aynenbana zaten değişik geldi rekabetci oyunlarda bir anlamıyor offline oyuncular için daha mantıklı diyebiliriz o halde
oyunu kendi bilgisayarına indirmiyorsun uzak masaüstüne bağlandığın bilgisayara indiriyorsun knkOyunu indirmen gerekirse dahi arkadaşlarım saniyede 70 mb indirdiklerini söylüyorlardı
Denemediğim için bilgim yok fakat ufak bir araştırmayla bilgi edinebileceğini düşünüyorum sevgilerimlePugb mobilde gecerlimi bu reis
bilmiyorumPugb mobilde gecerlimi bu reis
Elbette her oyun için süper verim alamayız hem yeni bir yazılım hem internetini kullanarak zaten oynadığın açtığın vs bir sistem diyelim tabir-i caizse biz warframe oyununda verimi alıyorduk ama mesela league of legend oyununda belki o verim alınmaz 6 ping alırken 15 olur mesela gibi farklar +1 katılıyorumevet ama rekabetçi oyunlar da sıkıntı çıkabilir oyunlar mouse kullanırken farkedersin gecikmeler oluyor yani mouse hareket ettirdiğinde biraz geç gidiyor ama 5ms gibi mesela
Sonuç olarak yeni bir yazılım dostum fakat ileride böyle bir olayın geleceğini söyleyebiliriz.kankam iyi güzelde keske yayında acabilsek yayın acamıyosun yayınacabılsek birde mukemmel olur
35-100 civarının bence yeterli olacağını düşünüyoruzinternet bağlantın çok iyi olmalı yoksa çok berbat bir deneyim yaşatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?