Onaylı Üye
ne kullanabilirim kart bilgileri veren site varmı (içi boş)İninal kart geçerli değildir hocam
Valla bu konuda yardımcı olamam iyice araştırman lazım hocamne kullanabilirim kart bilgileri veren site varmı (içi boş)
amerika vpn ile bağlanınca bu çıkmıyor bu çıkıyorEkli dosyayı görüntüle 39263
Dostum olmamasının sebebi, adamların kapasitesi dolmuş
En kısa sürede artırıcaz diyor.
Benim pc çok kötü geforce now'a kayıt olmak istedim turkeyden girince kapasite kalmadı diyor vpn ile amerikaya bağlandım ordan oluyor fakat kart bilgilerini yazdığımda (ininal sanal kart)
bu kart ile olmaz gibi birşey diyor vpn amerika kart türkiye diye olmuyor galiba bana yardımcı olabilicek varmı allah aşkına
registration Geforce link your mail idBenim pc çok kötü geforce now'a kayıt olmak istedim turkeyden girince kapasite kalmadı diyor vpn ile amerikaya bağlandım ordan oluyor fakat kart bilgilerini yazdığımda (ininal sanal kart)
bu kart ile olmaz gibi birşey diyor vpn amerika kart türkiye diye olmuyor galiba bana yardımcı olabilicek varmı allah aşkına
Paycell sanal kart işini görür hocamBenim pc çok kötü geforce now'a kayıt olmak istedim turkeyden girince kapasite kalmadı diyor vpn ile amerikaya bağlandım ordan oluyor fakat kart bilgilerini yazdığımda (ininal sanal kart)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?