ben teknolojinin daha fazla ilerleyecegini dusunmuyorum 30 40 yil daha ayni devam eder gibi geliyor ucan arabalar falan gelicek saniyor bazi insanlar suanlik teknolojinin gelisiminde son evrelerdeyiz dahada ilerleten gelmez tabi bu bilisim cihazlari icin diyorum onun disinda Hayati kaynaklarda yetersizlik kitli gibi durumlar yasanabilir tabi buyuk bir kalkindirma vs projesi yapilmazsa ayni devam edersek kacilmaz son bizleri bekliyor olucak
gelecek bazı teknoloji ve keşiflere gebe yeni bir keşif biraz zor olsada gelişen teknoloji geliştirilen buluşlar nano üretimle biryerlere gelir ana tek sorun depolanabilir enerji. şuan yetersiz olsada depolanan enerji sorunu çözüldüğünde yeni keşifler ve icatlar biranda tavan yapar. zaman herşeye gebe araştırmalar devam ediyor.Selam arkadaşlar! Bu konuda gelecekte bizi bekleyen teknolojik yenilikleri ve bu yeniliklerin hayatımızı nasıl etkileyebileceğini tartışalım. Yapay zeka, otonom araçlar, uzay keşifleri ve daha fazlası hakkında düşünceleriniz neler? Sizce bu teknolojiler bize nasıl fayda sağlayabilir veya hangi risklerle karşı karşıya olabiliriz? Fikirlerinizi paylaşalım ve geleceğin nasıl şekillenebileceğini keşfedelim!
Kesinlikle katılıyorum.Yapay zekanın ilerleyişi hayatımızda bir çok olumlu ve olmsuz yaşacağız ama faydasını daha çok farkedicez
yürüyen uçakSelam arkadaşlar! Bu konuda gelecekte bizi bekleyen teknolojik yenilikleri ve bu yeniliklerin hayatımızı nasıl etkileyebileceğini tartışalım. Yapay zeka, otonom araçlar, uzay keşifleri ve daha fazlası hakkında düşünceleriniz neler? Sizce bu teknolojiler bize nasıl fayda sağlayabilir veya hangi risklerle karşı karşıya olabiliriz? Fikirlerinizi paylaşalım ve geleceğin nasıl şekillenebileceğini keşfedelim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?