- Yasaklandı
-
ÜzgünBirey' Alıntı:Visual Studio Kaç Kullanıyorsun 2017 mi ?
kerim2121' Alıntı:Kardeşim lütfen İnsan SG set yada OG dovmesı getırr
WhySperMachina' Alıntı:Öncelikle bu tema sıkıntı çıkartıyor bu temada D3D yapamassın. Benim Lysis Hack G14 de öyleydi ben temadan dolayı D3D ekliyemedim şahsen. Onun haricinden Name Esp renkleri her forumda paylaşılan renkleri kullanıcaksan onlar hata atıyor. Yani fix. Hilen hakkında görüşlerim bu yönde. Umarım güzel bir hile olur
ReinHackss
her ikisinide getireceğim wolftü yama yapmasaydı dövme hack çıkaracaktım ama yama yaptıgı için point fix
a4fy4' Alıntı:caps locklu headshoot koyarmısın abim be dword vip hackta çalısmıyor capslocklu bide pc kasmalarını falan ayarlasan 0 ms falan
abim bide envanteri kullanmasak silah yere atılmıyor
( envanteri kullanmicam)
kullanmadan oynacam ve silah atma olsun wlp olmaın yanisaol şimdiden
ReinHackss' Alıntı:WhySperMachina' Alıntı:Öncelikle bu tema sıkıntı çıkartıyor bu temada D3D yapamassın. Benim Lysis Hack G14 de öyleydi ben temadan dolayı D3D ekliyemedim şahsen. Onun haricinden Name Esp renkleri her forumda paylaşılan renkleri kullanıcaksan onlar hata atıyor. Yani fix. Hilen hakkında görüşlerim bu yönde. Umarım güzel bir hile olur
themeyi değiştiriyorum ozaman bi forumda gördüm renkleri çalışıyormu bilmiyorum ama deniyeceğim görüşün için teşekkür ederim
kanka seni sponsor bölüümüne koycam sabah onu düşündüm unutmadım seni :kingwar732' Alıntı:ReinHackss
her ikisinide getireceğim wolftü yama yapmasaydı dövme hack çıkaracaktım ama yama yaptıgı için point fix
Vay Be Krdşm. Ne Ara Beni Unuttun. Madem Pointlerin Fix Yedi Niye Beni Bulmuyorsun? Kırdın Beni Bana Gel Yapim Sana Dövme Hack
a4fy4' Alıntı:caps locklu headshoot koyarmısın abim be dword vip hackta çalısmıyor capslocklu bide pc kasmalarını falan ayarlasan 0 ms falan
abim bide envanteri kullanmasak silah yere atılmıyor
( envanteri kullanmicam)
kullanmadan oynacam ve silah atma olsun wlp olmaın yanisaol şimdiden
Yaw Krdşm Şu İstediğin Şeya Bak: Silah Atmak! Krdşm Onu Dword Yapar, O da Zordur.
ReinHackss' Alıntı:kanka seni sponsor bölüümüne koycam sabah onu düşündüm unutmadım seni :kingwar732' Alıntı:Vay Be Krdşm. Ne Ara Beni Unuttun. Madem Pointlerin Fix Yedi Niye Beni Bulmuyorsun? Kırdın Beni Bana Gel Yapim Sana Dövme Hack
Yaw Krdşm Şu İstediğin Şeya Bak: Silah Atmak! Krdşm Onu Dword Yapar, O da Zordur.atsana knka öm den point
kingwar732' Alıntı:ReinHackss' Alıntı:kanka seni sponsor bölüümüne koycam sabah onu düşündüm unutmadım seni :atsana knka öm den point
Krdşm Sırt Point Buldum. Daha Yeni Buluyorum. Sağ ile Solu da Bulim bi Atıcam10 Dkk Müsadenle
kingwar732' Alıntı:ReinHackss' Alıntı:kanka seni sponsor bölüümüne koycam sabah onu düşündüm unutmadım seni :atsana knka öm den point
Krdşm Sırt Point Buldum. Daha Yeni Buluyorum. Sağ ile Solu da Bulim bi Atıcam10 Dkk Müsadenle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?