Süper Üye
Storm Angel' Alıntı:Vb Değilmi?
şuanda yapımda knk ama ben bunu kullanırım hem gp hem de kd kasacamStorm Angel' Alıntı:Dword Olduğu Sürece Seninkini Kullanan Olmaz Atma Sıkıntısı Yoksa
Öm Den Link AtsanaDeniyim
Storm Angel' Alıntı:Dword Olduğu Sürece Seninkini Kullanan Olmaz Atma Sıkıntısı Yoksa
WhySperMachina' Alıntı:Storm Angel' Alıntı:Dword Olduğu Sürece Seninkini Kullanan Olmaz Atma Sıkıntısı Yoksa
Öncelikle hilesini çok beğendim güzel yapmış
Ayrıca dword var diye bunu niye kullanmasınlar. E o zaman dword vip hack 7.5 varken niye siz hile yayınlıyonuz onu kullanırlar.
Böyle düşünme mantığı çok yanlış bence
mesala sen oto kendin ölmeyi ayarlıyon seri bir şekilde ölüyor karşı tarafın ölmesini istiyon o oto şekilde karşı tarafı öldürüyorhalim11' Alıntı:Güzel olacaga benzıyor oncekı gıbı kısa surelı olmazsa ıyı olur birde bu normal modda nasıl kasılıyor onu anlamadım anlatırsanız ıyı olur
ÜzgünBirey' Alıntı:mesala sen oto kendin ölmeyi ayarlıyon seri bir şekilde ölüyor karşı tarafın ölmesini istiyon o oto şekilde karşı tarafı öldürüyorhalim11' Alıntı:Güzel olacaga benzıyor oncekı gıbı kısa surelı olmazsa ıyı olur birde bu normal modda nasıl kasılıyor onu anlamadım anlatırsanız ıyı olur
GQQGLEE' Alıntı:paylaş bencepointerleri lazım olacak bana
ÜzgünBirey' Alıntı:GQQGLEE' Alıntı:paylaş bencepointerleri lazım olacak bana
evet dostum pointerlerda öyle ahımlık bir şey yok sadece mantık ve keys send varpointerler sende var yani fazla pointer yok fazla mantık var
GQQGLEE' Alıntı:ÜzgünBirey' Alıntı:evet dostum pointerlerda öyle ahımlık bir şey yok sadece mantık ve keys send varpointerler sende var yani fazla pointer yok fazla mantık var
onlarıda çalarız sıkıntı yok
ÜzgünBirey' Alıntı:GQQGLEE' Alıntı:onlarıda çalarız sıkıntı yok
mantık mı çalıcankey send kuralını her vbci bilir bu mantık yatarken aklıma geldi
GQQGLEE' Alıntı:ÜzgünBirey' Alıntı:mantık mı çalıcankey send kuralını her vbci bilir bu mantık yatarken aklıma geldi
SendKeys.Send([Alt]) veya SendKeys.Send(Keys Send)
biliyorum bunu
merak etme :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?