- Yasaklandı
-
Herhalde bu konuda cahilsin kardesm yada bilerek yapıyorsun ortagğı karştıyorsun bu zaten ölumsuzluk one hit yani tek vuruş açtım için 0 cana indi. bu kadar çahilsen ben ne yapabilrim.Bari Ölümsüzlük yaptın Fake yapta güzel dursun
Ben oyuzden 0 demedim ki ? Fake HP yaparsan iyi olur dedimHerhalde bu konuda cahilsin kardesm yada bilerek yapıyorsun ortagğı karştıyorsun bu zaten ölumsuzluk one hit yani tek vuruş açtım için 0 cana indi. bu kadar çahilsen ben ne yapabilrim.
Bu Aytıntıları Fark Etmedım İlginiz İçin Teşşekürler İlgilenıyorum.hemen
İşaretlediğim 2 tane kısmın Drawingini Düzeltirsen Hoş Durur. Artık Popüler Olan Metro & Flat UI Designları. Renk Geçişi Yerinde Düz Renk Deneyebilirsin. Font Olarak da Microsoft Default Fontlardan Gisha Güzel Durur. Onun dışında Başarılar...
Bu Adam İşi Biliyor.. İnce Ayrıntılar Önemli Benim Gibi Takıntılı Galiba Biraz
İşaretlediğim 2 tane kısmın Drawingini Düzeltirsen Hoş Durur. Artık Popüler Olan Metro & Flat UI Designları. Renk Geçişi Yerinde Düz Renk Deneyebilirsin. Font Olarak da Microsoft Default Fontlardan Gisha Güzel Durur. Onun dışında Başarılar...
bi özele gelımrısınız ?Ve D3D9 Drawing Olarak EspBOX Yaptıradcaksan Drawing Kısmına Dikkat Et. Köşelerin Arasında Çizgi Olmamasına vs. Ayrıca hilen için Pattern bul ve hileye patternscanner ekle. PatternScanner bulamazsan atarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?