Hocam neden zor olsun gittiğin üni bunun için var öğretecekler yani sana en başından sonuna kadar endişe etme yaniAçıkçası küçüklüğümden beri yazılımcı olmak istiyordum ve üniversiteye gitmeyi düşünüyorum. Kodlamak hakkında neredeyse hiçbirşey bilmediğimde aşikâr. Yazılım bölümü olan bir üniversiteye gittiğimde temelden öğreticekler mi? Çünkü ciddi anlamda neredeyse hiçbirşey bilmiyorum. Ve üniversiteye geçtiğimde öğrenmeye başlarsam aşırı miktarda zor mu olur?
Hocam hayatta her şeyin bir zorluğu var. Yazılım da zor bir meslek. Ama gayret edersen ve öğrendiklerinin üstüne koymaya gidersen inanılmaz eğlenceli bir meslek haline varmaya başlar. Benim bir çok arkadaşım video izleyerek ve öğrendiklerinin üstüne yeni şeyleri de ekleyerek devam ettiler. Bir kaç tanesi şuan yurt dışında. Yani evet zordur ama öğrenmesi de bir o kadar eğlencelidir.Açıkçası küçüklüğümden beri yazılımcı olmak istiyordum ve üniversiteye gitmeyi düşünüyorum. Kodlamak hakkında neredeyse hiçbirşey bilmediğimde aşikâr. Yazılım bölümü olan bir üniversiteye gittiğimde temelden öğreticekler mi? Çünkü ciddi anlamda neredeyse hiçbirşey bilmiyorum. Ve üniversiteye geçtiğimde öğrenmeye başlarsam aşırı miktarda zor mu olur?
temeli şuan lise bölümünde öğretiyorlar python üzerinden fakat ebanın bu bölüm için olan kitabı pdf olarak var oradan öğrenebilirsin kaynak çok var şimdiden öğrenmeye başla bence başarılı olmak istiyorsanAçıkçası küçüklüğümden beri yazılımcı olmak istiyordum ve üniversiteye gitmeyi düşünüyorum. Kodlamak hakkında neredeyse hiçbirşey bilmediğimde aşikâr. Yazılım bölümü olan bir üniversiteye gittiğimde temelden öğreticekler mi? Çünkü ciddi anlamda neredeyse hiçbirşey bilmiyorum. Ve üniversiteye geçtiğimde öğrenmeye başlarsam aşırı miktarda zor mu olur?
kişisel gelişim şartAçıkçası küçüklüğümden beri yazılımcı olmak istiyordum ve üniversiteye gitmeyi düşünüyorum. Kodlamak hakkında neredeyse hiçbirşey bilmediğimde aşikâr. Yazılım bölümü olan bir üniversiteye gittiğimde temelden öğreticekler mi? Çünkü ciddi anlamda neredeyse hiçbirşey bilmiyorum. Ve üniversiteye geçtiğimde öğrenmeye başlarsam aşırı miktarda zor mu olur?
Üniversitelerde hangi kodlama dili öğretiliyormuş öğrenip önceden çalışmanı öneririm.Açıkçası küçüklüğümden beri yazılımcı olmak istiyordum ve üniversiteye gitmeyi düşünüyorum. Kodlamak hakkında neredeyse hiçbirşey bilmediğimde aşikâr. Yazılım bölümü olan bir üniversiteye gittiğimde temelden öğreticekler mi? Çünkü ciddi anlamda neredeyse hiçbirşey bilmiyorum. Ve üniversiteye geçtiğimde öğrenmeye başlarsam aşırı miktarda zor mu olur?
Kardeşim pc muhendisi stajlarını yaptı diplomasını almasına rağmen şuan yan odada uzaktan çalışıyorAçıkçası küçüklüğümden beri yazılımcı olmak istiyordum ve üniversiteye gitmeyi düşünüyorum. Kodlamak hakkında neredeyse hiçbirşey bilmediğimde aşikâr. Yazılım bölümü olan bir üniversiteye gittiğimde temelden öğreticekler mi? Çünkü ciddi anlamda neredeyse hiçbirşey bilmiyorum. Ve üniversiteye geçtiğimde öğrenmeye başlarsam aşırı miktarda zor mu olur?
2 senelik eğitim mi ? Para tuzağıAraştırmalarıma göre bazı firmalar var sıfırdan ogretıp belgelerini verip üstüne ogrendıgınız yazılım dılıne bağlı işe sokuyorlar 2 seneleık kurslar
knk yazılım mühendisliği şunnlar da göze çarpmıyor çok aama baya kazandıracak bir işAçıkçası küçüklüğümden beri yazılımcı olmak istiyordum ve üniversiteye gitmeyi düşünüyorum. Kodlamak hakkında neredeyse hiçbirşey bilmediğimde aşikâr. Yazılım bölümü olan bir üniversiteye gittiğimde temelden öğreticekler mi? Çünkü ciddi anlamda neredeyse hiçbirşey bilmiyorum. Ve üniversiteye geçtiğimde öğrenmeye başlarsam aşırı miktarda zor mu olur?
web site kodlamayla başlaya bilirsin bence şahsen ben öyle yaptım ve şuan iyi gidiyor sorunsuzAçıkçası küçüklüğümden beri yazılımcı olmak istiyordum ve üniversiteye gitmeyi düşünüyorum. Kodlamak hakkında neredeyse hiçbirşey bilmediğimde aşikâr. Yazılım bölümü olan bir üniversiteye gittiğimde temelden öğreticekler mi? Çünkü ciddi anlamda neredeyse hiçbirşey bilmiyorum. Ve üniversiteye geçtiğimde öğrenmeye başlarsam aşırı miktarda zor mu olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?