Gelecekteki Hayalim Olan Yazılımcılık Hakkında Birtakım Muhabbetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bence zaman geçirmek için iyi bir meslek geleceğin dünyasının mesleği haline gelebiir

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bence zaman geçirmek için iyi bir meslek geleceğin dünyasının mesleği haline gelebiir
''Zaman geçirmek'' güldürdün

Kabaca Pc mühendisliği de bir işdir zaman geçirmek istiyorsan lego oynuyabilirsin? Kaldırım mühendisi.. İnsanlara mesleğe hakaret resmen bu.
Post automatically merged:

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Üniversitede temel basit şeyleri anlatırlar yüzeysel olarak bunlar senin kodlamayı öğrenmen için yeterli değil tabi internetteki kodlama kursları vsç izleyip kendini geliştirmen lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
geç olmadan ogrenmeye başlamam lazım cıdden cok ilgimi cekıyor

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
selam hocam eğer bölümünün dışında kendinde ciddi vakit syırmassan bence gitmen mantıksız

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Zor olmaz dostum zaten öğrenmek için gidiosun ve evet temelden başlar ve sen bireysel olarak yavaş yavaş üstüne koyarak gelişebilirsin.

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Aslında iş sende bitiyor. Üniversiteyi boş bir kutu gibi düşün, kutuyu sen dolduracaksın. O boş kutu zamanla çok fazla bilgiyle depolanacak. Ancak şöyle bir durum var ki sakın unutma eğer bu işe giriyorsan yıllarını vermen gerekiyor. Bu işe küçük bir yaşta başladıysan öğrenmen daha kolaydır. Sonradan başlayanlar için daha zor oluyor. Ama tabi ki öğrenebilirsin disiplin önemli sadece.

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kodlamaya olan tutkunuz ve bunu bir kariyer olarak takip etmek istemeniz harika. Evet, yazılım mühendisliği programı olan üniversiteler genellikle temelden başlayarak bilginizi ve becerilerinizi yavaş yavaş geliştirirler. Önceden hiç deneyiminiz yoksa endişelenmeyin. Profesörler ve müfredat, öğrenmenize ve gelişmenize yardımcı olmak için tasarlanmıştır. İlk başta zorlu olabilir, ancak özveri ve çalışma ile kesinlikle başarabilirsiniz.Daha sonra tanıdık hissedebilmeniz için programlama dillerine bakmanızı tavsiye ederim

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ünilerin sana ciddi seviyede yazılım öğreteceğini düşünme hüsrana uğrarsın

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
lisede bende yazılımcı olmak istiyordum ama ulke şartları uzdu

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Gelecegin meslegi önü açık güzel meslek ama overrated biraz.
Her yazılım okuyan ögrenen hayal ettigi gibi başarılı olamıyor bence gerçekten ögrenip kendini geliştirmeden zor biyerlere gelirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
üniversiteyi beklemeni tavsiye etmiyorum temelini şimdiden at oyutube olsun googleden olsun araştır ve ögren

Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Gittiğin okul önemli ben Bilgisayar Programcılığını okul birincisi olarak bitirdim 4 yıllık için yazılım mühendisliğine gittim ama hocalar tabuları o kadar çoktu ki ders geçmem için 10 yıllık bilgi birkimi ni çöpe atıp o verimsiz şemayı öğrenmemi istiyorlardı bende kendimden ödün vermedim ve okulu bıraktım yaş 27 olduğu için okula vakit ayırma isteğim yok.

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Sadece okuldan ilerleme diyenler bir şey bilmeyen çoluk çocuk liseli ergen. Okul önemlidir hakkaride okusan dahi not ortalamanı yüksek tut not ortalaman yüksek olursa önüne onlarca kapı açılır üniversitede kalabilirsin ales yaparsın üç beş ingilizce çalışır akademiysen olursun o olmadı mı not ortalaman yüksek istediğin gibi doktora yapabilirsin buda üniversite tutar seni olmadı mı not ortalaman yüksek çalışmayı öğrenmişsin disiplini öğrenmişsin otur istediğin teknolojiyi 2 3 ayda öğren jr olarak gir bir yere "OKUL HERSEY DEGİLİDİR" okul her şeydir cahillere kanma

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
KANKA OKULA GİTMEDEN DE ÖĞRENEBİLİRİSİN BENCE YA YT DEN

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
küçüklükten berı çalışmak lazım zor iş

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Temelden öğretiler ve geliştirirler. Ama hiçbir zaman okulda öğrendiğin yeterli olmaz. Bu yüzden kendin adım atman lazım. Birazcık bilgiyle gidersen kendin daha rahat olursun ama temelden öğretirler.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
üniversiteye gitmene gerek yok. proje bazlı yazılım öğren. yazılımın abc sini öğrendikten sonra ilerlersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...